Jude Law-val dolgozik a friss Oscar-díjas Taika Waititi

A Jojo nyuszi Oscarral jutalmazott forgatókönyvíró-rendezője a Thor 3. és 4. után ismét egy képregényt fog adaptálni.

Habár az új-zélandi filmes még el van foglalva a Thor: Love and Thunder forgatókönyvével, és a forgatást is elkezdik még az idén, máris megvan, mi lesz az ezt követő projektje – ami szintén egy képregényen alapul.

A The Auteur azonban nem nagyjátékfilm, hanem limitált hosszúságú széria lesz, ami a Showtime-on kerül majd adásba, és máris van egy nagy név a fedélzeten (Waititin kívül természetesen): nem más, mint Jude Law.

Forrás: Jeff Kravitz / Getty Images és Jamie McCarthy / Getty Images

 

A The Auteurnek az új-zélandi alkotó az executive producere lesz, de rendezni is fog egy pár epizódot belőle, sőt társíróként is részt vesz a munkálatokban. A dolog viszont még csak előkészületi fázisban jár, és nem is tudni, mikor kezdik forgatni, hiszen nemcsak Waititi van jelenleg (és az idén) elhavazva, hanem Jude Law is: ő a Fantastic Beasts and Where to Find Them 3-at forgatja hamarosan.

A James Callahan és Rick Spears által jegyzett eredeti képregény egyébként Hollywood szatírája, és Law Waititi kezei alatt várhatóan a címszerepet játssza majd benne, de ennél több részletet jelenleg nem tudni a sorozatról.


(via Uproxx)