Lindsay Lohan facebookos-twitteres átverős műsorral tér vissza

A színésznő visszatér a munka világába, és egy átverős tévéműsor háziasszonya lesz.

Az Anti-Social Network című új tévéshow-ban Lohan titokban feltöri az áldozatai közösségi média fiókjait, miközben azok különböző kihívásokat teljesítenek pénznyereményért - írta meg a CNN.

„Visszatértem, ribancok!” - jelentkezik be a trailerben a színésznő, és ennek valószínűleg nem mindenki fog örülni. Legalábbis átverései áldozatai biztosan nem.
„Mindenki tudja, hogy nem szabad a telefonját őrizetlenül hagyni, főleg nem a közelemben. Úgy döntöttem, hogy elrabolom a közösségi média fiókjaidat – az Instagramodat, Snapchatedet, Facebookodat, Twitteredet – 24 órára.”

Lohan egyébként közismerten lelkes Twitter és Instagram-felhasználó több mint 15 millió követővel.


Imádom a közösségi médiát. Úgy értem, én magam vagyok a közösségi média.

Lohan nem csak kitűnő Facebook-huszár, de az átverős műsorok sem ismeretlenek számára. Ashton Kutcher hasonló tematikájú műsora, a Punk'd emlékezetes, 2003-as adásában is feltűnt, amikor a sofőrje úgy tett, mintha ellopták volna a limuzinját, miközben a felesége éppen szül, ő pedig a kórházba sietne, hogy mellette legyen.


Az Anti-Social Mediát még nem vásárolta meg egy csatorna sem, de ha az üzletet nyélbe ütik, akkor a színésznő újra képernyőn lesz.2014-ben volt utoljára tévés szereplése: ekkor a Lindsay című dokusorozatban alakította saját magát. Utána egy időre eltűnt, hogy rendbe szedje kissé szétcsúszott életét.