Még 5 hollywoodi sztár, aki zseniálisan utánozza a kollégáit

Láttad már Alec Baldwin fergeteges De Niro-paródiáját? Hát amikor Mark Hamillból Harrison Ford lesz?

Múlt héten egy rendhagyó tévéajánlóban mutattuk be, milyen vicces Leonardo DiCaprio Jack Nicholsonként, és hogy Benedict Cumberbatch fél Hollywoodot képes utánozni! Most ismét olyan hollywoodi sztárok következnek, akik fergetegesen parodizálnak más sztárokat!

Hétfő: Vészhelyzet

Nem is gondolná az ember, hogy a sorozatsztárságot komoly, Oscar-díjat is hozó filmekre lecserélő George Clooney mekkora mókamester! Egyrészt nagyon viccesen reagálja le, hogy folyton a fejéhez vágják: ő tette tönkre a '90-es években a szuperhősös zsánert a béna Batman és Robinnal. Másrészt pedig zseniálisan utánozza Joel Schumachert,a valaha volt két legrosszabb Batman-film rendezőjét. Íme:

Clooney a Vészhelyzet jóképű  Ross doktoraként robbant be a köztudatba, és a népszerű kórházas sorozattal szerzett ismertségét a '90-es években már a filmes világban is sikeresen kamatoztatta. Azt viszont valószínűleg kevesen tudják róla, hogy a Vészhelyzet előtt is szerepelt néhány B-filmekben, például az 1988-as A gyilkos paradicsomok támadásában!

Kedd: X-akták

Jack Blacket sem érdemes beskatulyázni, mert jóval több ő, mint a béna családi vígjátékok duci, de cuki balfácánja. A Jumanji 2 promóciós körútján például fergetegesen utánozta kollégáját, a pankrátorból lett szupersztár Dwayne Johnsont. Tessék:

Szinte alig találni ma olyan negyvenes hollywoodi sztárt, aki fiatalon ne fordult volna meg a '90-es évek legnépszerűbb misztikus tévésorozatában, az X-aktákban. Jack Black például a villámokat hajigáló, furcsa tinit alakító Giovanni Ribisi haverját alakította a 3. évadban, de szerepelt a sorozatban Ryan Reynolds, Luke Wilson és Lucy Liu is.

Szerda: Jay és Néma Bob visszavág

Mark Hamillt sokan elintézik annyival, hogy ő az antiszínész csávó, aki lényegében semmit sem csinált az 1983-as A Jedi visszatér és a 2015-ös Az ébredő Erő között. Ez természetesen nem igaz, 1997-ben, a felújított Star Wars-trilógia mozikba kerülésének évében például még Harrison Fordnál is Harrison Fordabb volt Conan O'Brien talkshow-jában!

A Star Wars-filmek sztárja rengeteg dolgot csinált az elmúlt évtizedekben. Az igazi képregényrajongók például nem is Heath Ledgert tartják a legjobb Jokernek, hanem Hamillt. Ő ugyanis a bűn bohóchercegének a hangja a rajzfilmekben. De láthattuk 2001-ben a Jay és Néma Bobban is, mint hereverő képregénygonosz – Hamill ugyanis maga is készített képregényeket The Black Pearl címmel.

Csütörtök: Elrabolva 2.

Liam Neeson egy humoros fickó? A világ vicce! Senki sem hinné ezt el arról a színészről, aki az utóbbi 10 évben mást sem csinál, csak remake-eli a 2008-as Elrabolvát, és minden azóta készült filmjében ugyanazt a mogorván dörmögő, faarcú Terminátort hozza!

Pedig Neeson tényleg igazi mókamester! Főleg amikor a Graham Norton Show-ban előadja, hogyan szokta elhitetni az ügynökével, hogy véletlenül a rivaldafényből távozó, nyugdíjas éveit töltő Sir Sean Connery-t hívta fel!

Péntek: Párizs még várhat

Alec Baldwin az élő példája annak, hogy még egy Baldwin-rokon is lehet jó színész! Tavaly, a Keresztapa bemutatásának 45. évfordulóján volt egy beszélgetés a főszereplőkkel, Al Pacinóval, Robert De Niróval, James Caannal – Baldwin pedig fergetegesen utánozta őket Conan O'Brien talkshow-jában!

A Párizs még várhat című tavalyi filmben Alec Baldwin egy sikeres hollywoodi producert alakít, akit jobban érdekli a munkája, mint a felesége (Diane Lane). Az asszony élete azonban váratlan keresztúthoz érkezik, amikor hosszú utazásra kell indulnia Cannes-ból Párizsba a férje egyik üzlettársával. A hétórásnak ígérkező autós utazásból azonban kétnapos kaland lesz, melynek során a nő felfedezi a francia vidéket, ételeket, borokat, meg egy romantikus férfit.