Mi a legfontosabb dolog egy kőgazdag nő életében? A botox!

Meg az, hogy Csősz Bogi vett-e bugyit a 3 milliós estélyi ruhája alá? Feleségek luxuskivitelben, 7. rész.

A folyton egymást fúró luxusfeleségek visszajöttek a törökországi luxusútról az unalmasan szürke, Budapestre. Túl vannak a milliós esküvői ruhák próbálgatásán és a Sziget VIP-partiján is: most már csak az a kérdés, vajon Csősz Bogi vagy Köllő Babett fog-e Kamarás Iván mellett domborítani a legújabb magyar filmben (már ha nem kamu casting volt a 6 részben)?

Na de ki az a Köllő Babett? Honnan olyan ismerős Csősz Bogi neve? És egyáltalán: mi a fene ez a Feleségek luxuskivitelben? Hát a Viasat3 két hónnappa elelőtt elstartolt, csillogó szutyokrealityje, amiben egy rakás idegesítő, dúsgazdag nő folyton azon vitázik, kinek van annyi táskája és cipője, hogy azoknak az árából már házat lehet venni a Rózsadombon. Íme a szereplők:

  • Csősz Boglárka (33), színésznő, az Apám beájulna egykori sztárja, aki levetközött a Playboy-ban, aztán hozzáment egy török ingatlanmágnáshoz.
  • Köllő Babett (38), nagyszájú operettprimadonna, aki most épp ugyanarra a filmszerepre hajt, amire Bogi.
  • Vasvári Vivien (26), egy hisztis Barbie baba, aki állandóan nyafog, pattog, puffog és áskálódik. Korábban atletizált, de izomszakadás volt a fenekében, így derékbe tört a sportkarrierje.
  • Smaltig Dalma (31), beszólogatós, szurkálódós gyerekruha dizájner. A sorozat nagy kérdőjele, aki amilyen nagy szarkavaró hírében áll, annyira kevés konfliktust vállal be. Néha már olyan, mintha ott sem lenne a sorozatban
  • Farkas Rita (48), étteremtulajdonos, négygyerekes, elvált anya, aki a férje szerencsejáték-függősége miatt volt kénytelen kiköltözni a fényűző palotából. 20 évvel később viszont már szívesen felmelegítené a befuccsolt kapcsolatot...

De végre visszatért a kedvenc szereplőm, Babett férje, András is, aki ebben az epizódban ott szorgoskodott a villájukban egy puccos kerti parti okán. Annál a résznél konkrétan könnyezve röhögtem, amikor Babett kitalálta, hogy mindenhová kirakja a bekeretezett fotóit, hátha akad a vendégek között valaki, aki nem ismeri. Mire András, a buddhista nyugalmú kópé csak ennyit mondott csöndesen szemlélődve:

Ilyet utoljára egy ravatalozóban láttam.

Babett egyébként egyértelműen vitte a hátán ezt az epizódot: ütős egysorosokkal osztotta ki a barátnőit – természetesen leginkább a hátuk mögött. Minden szava mart, mint az Alienek nyála! Főleg ha a Bogit kell nyírnia amiatt, mert mindketten ugyanazért a filmes főszerepért tepernek:

Szerintem szépen ki leszek golyózva belőle. Bogika majd nem tudom mit csinál... Megveszi magának a szerepet. Undorítóan viselkedett!

Ha rosszmájú lennék, azt mondanám, Babett végig saját magát, vagyis az önelégült, törtető, bárkin keresztülgázoló, fiatal riválisaitól betegesen rettegő operettprimadonnát alakította. Szenzációs volt például ez a beszólása is a parti előtt:

Bogika mindenkit túl fog öltözni. Vagy császárnő lesz, vagy nem tudom... szajha!

Nem tévedtek nagyot: Bogi egy 3 millió forintot érő, hófehér (oppardon, jégkék) ruhába ment... Egy arany-fekete dress kódos buliba! Micsoda mesteri intrika! Mondjuk azért a poén kedvéért kíváncsi lettem volna, milyen címletű bankjegyekkel fizetett a ruháját leszállító kifutófiúknak, nem is értem, miért kellett kikockázni.

Hisztis Barbie eközben egy luxushotelnek is beillő szépségklinikára kísérte el botoxkúrára a korábban botoxellenes Dalmát (akinek természetesen megint csak a Szentlélek tartotta fenn a ruhát a mellein).

Tizenvalahány szuri után pedig képes volt halálkomoly arccal kijelenteni:

Életem legjobb döntése volt, hogy elmentem botoxoltatni. Tényleg, nem vicc! 

 

Na és mi volt végül a bulin, amire mindenki annyira készült, hogy majd belereccsent? Babett és András kapott az egyik újgazdag cimborájától egy dubaji utat (azzal az aláírással, hogy csak fürdőruhát és bankkártyát kell vinniük), befutott a Tv2 volt tulaja, Yvonne Dederick, aki hogy hogy nem, egész véletlenül magával hozta az újabban fitness modellként versenyző Zimány Lindát is (gondolom így akarják a készítők befoltozni a Rubint Réka távozása után maradt dramaturgiai lyukakat).

És persze mindenki ki volt akadva Bogi ruháján. Babett némi pezsgőt benyakalva visítva kérdezgette a barinőit a Szultána oldalt mindent kivillantó szettjéről:

 Szavazzunk már, szerintetek van rajta bugyi? Nem vett bugyit?!? Ne már!!! Hashajtót kéne keverni az italába!

De volt még balhé, hiszti, sírás és pezsgőspohár törés is! Íme: