Miről fog szólni a Trónok harca 7. évadának 5. része?

Az HBO szerverét feltörő hekkerek már elspoilerezték, felrobbantva az internetet.

Egy héttel ezelőtt rossz minőségben került ki a netre napokkal a premier előtt a Trónok harca tévésorozat 7. évadának 4. része. Ezen a héten bombaként robbant az újabb rossz hír: a magukat „Mr. Smith”-nek nevező hekkerek 6 millió dollárt követelnek az HBO-tól, amit ha nem kapnak meg, minden ellopott adatot nyilvánosságra hoznak, az egyes epizódok forgatókönyvétől kezdve az HBO-alkalmazottak belsős levelezésén át a Trónok harca szereplőinek privát telefonszámáig.

 Az HBO nemrég 250 ezer dollárt ajánlott fel a kiberbűnözőknek, amiért segítettek megtalálni a rendszerük hiányosságait. A szivárogtatók azonban ezt nem fogadták el, és mivel az augusztus 10-re kitűzött határidő lejártáig nem kapták meg a 6 millió dollárjukat, azt ígérik, további dokumentumokat fognak megszellőztetni a csatornától elcsaklizott adathalomból, amely a Wired magazin szerint 1,5 terrabájtnyi anyagot jelenthet.

Innentől ne olvassanak tovább a spoilerfóbiások!!!

A hekkerek a napokban nyilvánosságra hozták a majd csak vasárnap este (nálunk: hétfő hajnalban illetve hétfő este) debütáló 5. rész tartalmát is. Mi ezt a tettet mélységesen elítéljük itt a Port.hunál, ám nem tehetünk úgy, mintha a dolog nem történt volna meg, hiszen az összes külföldi oldal ettől hangos, a Reddittől kezdve a Gamesradaron át a tekintélyes Independentig. A hamarosan adásba kerülő epizód tartalmáról itt egy videós összefoglaló – kérünk mindenkit, hogy csak csak saját felelősségre tekintse meg!!!