Nem csak az X-Faktor, Bye Alex is távozik

Hat évadnyi tehetségkutató után az énekes úgy döntött: nem zsűrizik tovább. A műsort váltó The Voice-ban sem folytatja.

„sziasztok emberek! mostanra gondolom többen is találkoztatok a hírekkel, miszerint idén a faktor elmarad. ez így igaz; nem lesz idén.

nem véletlenül volt már a mondandóm tavaly a műsor végén is tkp. egy búcsú, hiszen én már év végén is jeleztem a csatorna felé, hogy elfáradtam;

részemről a hat évadot komolyan vettem, rengeteg dalt (slágereket) írtam meg ezidő alatt, utat mutattam sok fiatalabbnak - néhányan aztán, lehet másként látták - és négyszer győztem is a versenyzőimmel.


úgy éreztem, hogy nincs bennem több, pihennem kell a műsortól, el kell tőle köszönnöm, mert ugyan nem lustálkodtam a hat év alatt sem, mégis a 2020-as évem volt a legtermékenyebb zeneileg, pont az, amikor nem volt x-faktor a covidhelyzet miatt. ezt észre kell vennem. az rtl biztosan sikerre viszi majd az új műsort is és a faktornak is jót tesz majd egy kis pihenő.

én részemről úgy gondolom, hogy egy olyan progresszív zenei reality-t készítettünk a hat év alatt, ami az őrültségei ellenére megreformálta a tehetségkutatók történelmét itthon. én részemről most még többet tudok saját zenékkel foglalkozni és írni tovább a könyvemet. nyáron pedig koncertek… sőt, már áprilisban megindulunk… (hamarosan hozom a dátumokat… meg az új dalokat persze!)” – írta ki Bye Alex múlt hét végén a Facebookra.

Forrás: RTL Sajtóklub


Ahogy arról nemrégiben a Media1 értesülései alapján mi is beszámoltunk, a korábbi bejelentéssel szemben a Magyarországon a TV2-n több mint egy évtizeddel ezelőtt már bemutatkozott The Voice című tehetségkutató kerül az X-Faktor helyére az RTL-en. A site úgy tudja, már alá is írták a szerződést a műsor jogtulajdonosával, így még az idén elindul a régi-új műsor. De állítólag az RTL-nél úgy tervezik, hogy a későbbiekben valamikor majd újra visszahozzák az X-Faktort.


(via Media1)