Nyilvánosan alázták meg a Trónok harca sztárját

Lena Headey-nek egy sajtóeseményen szólt be egy bunkó újságíró.

A brit színésznő (aki a népszerű sorozatban Cersei-t alakítja) a Bear Grylls: Sztárok a vadonban című műsorban mesélt hányattatásairól – ahhoz ugyanis a széria hét évada során sem tudott hozzászokni, hogy vadidegen emberek gorombáskodhatnak vele. Headey elárulta, hogy emiatt a mai napig borzalmasan tudja érezni magát interjú helyzetekben.

Lena Headey a Trónok harcában Cersei-ként. Forrás: HBO

 

A színésznő fel is idézett egy konkrét sajtóbeszélgetést. „A díjátadószezonban muszáj turnéznunk, és megtennünk ezeket a dolgokat. Amikor hét hónapos terhes voltam, szintén volt egy ilyen beszélgetés, bementem a terembe, ami tömve volt újságírókkal, és akkor ez a fickó felállt, és

nekem szegezte, hogy milyen kiábrándítóan nézek ki a valóságban”

– panaszkodott Headey.

„Ezután meg azzal jött nekem, hogy ez az igazi hajam-e, mert szerinte a szőke paróka sokkal jobb volt, és neki jobban tetszettem szőkén. Teljesen összetörtem. Most ez normális, hogy ilyeneket mondjon nekem?” – fakadt ki a sztár.

Lena Headey egy díjátadón barnán és cseppet sem kiábrándítóan. Forrás: Frederick M. Brown / Getty Images

 

Lena Headey-t szőke parókában legközelebb a Trónok harca 2019 első felében debütáló záró évadában láthatjuk. Ezt követően – vélhetően eredeti, barna hajszínével – játszik majd többek közt egy Fighting with My Family című vígjátékban. Az életrajzi film a Paige nevű pankrátornő és családja sorsát meséli el, és maga Dwayne „The Rock” Johnson is szerepel benne.


(via IndieWire)