Ryan Reynoldsnak a robbanásoktól a szeme sem rebben

Nagyon vicces interjút adott a sztár új filmje, egy Michael Bay-mozi forgatási helyszínén.

A Deadpool filmek sztárja épp a 6 Underground című akciófilmet forgatja a robbantások nagymesterével, és ez alkalomból kirakott egy kis videót a Twitter-oldalára, amelyben arról mesél, miért is szereti Bay filmjeit.

„Hogy mi a legjobb abban, hogy Michael Bayjel forgatok? Sokan biztos az akciókat említenék, de

számomra a csend és a nyugalom az”

– mondja a színész, és közvetlenül ezután a háttérben tömeges karambolt és egy tekintélyes robbanást láthatunk és hallhatunk.

Reynolds, mintha mi sem történt volna, beszél tovább, de szavait persze nem halljuk a hatalmas zajtól. Még annyit elcsíphetünk a végén, hogy szeret elveszni a karakterek szemében. A vicces kedvű sztár egyébként a 6 Undergroundban újra együtt dolgozhat a Deadpool filmek íróival, Paul Wernickkel és Rhett Reese-zel, szóval nem kizárt, hogy a filmben is lesz pár poén.

A videóban látott impozáns pusztítást azonban sajnos mozivásznon nem láthatjuk, a 6 Underground ugyanis – amely hat milliárdosról szól, akik eljátsszák a saját halálukat, hogy harcolhassanak a bűnözők ellen – a Netflixnél forog (ez az eddigi legdrágább projektjük): valamikor a jövő évben mutatják be. Valószínűleg érdemes lesz addig beszerezni minden érdeklődőnek egy giga képernyős tévét.


(via Uproxx)