Sorozat készül a Hanna – Gyilkos természetből

Az Amazon rendelte meg a film sorozat-adaptációját, és abban bízik, hogy ez lesz a következő, mindent vivő, nagy dobásuk.

A 2011-es film egy Hanna (Saoirse Ronan) nevű, tizenhat éves lányról szólt, akinek az apukája az amerikai titkosszolgálat ügynöke (Eric Bana). A férfi a lányát születésétől kezdve a túlélésre edzette, és a kis Hanna egy hidegvérű gyilkossá vált, aki bármelyik pillanatban képes embert ölni, hatástalanítani. Üldözőbe veszi egy titokzatos hírszerző ügynöknőnő, Marissa (Cate Blanchett), aki elől menekülnie kell. A menekülés közben pedig saját magáról próbálja kideríteni, ki is valójában.

A hollywoodreporter.com információi szerint a sorozat scriptjét az eredeti film forgatókönyvírójára, David Farr-ra bízták, aki legutóbb a The Night Managert írta meg John Le Carre regényéből az AMC-nek, Joe Wrightot, a Hanna rendezőjét viszont nem vonták be a projektbe. David Farr azt nyilatkozta, hogy többet érez a Hanna-történetben, mint amennyit a filmben leírt, és újra foglalkozni akar a karakterrel.

„Nagyon örülök, hogy visszatérhetek a Hanna-történethez. Joe Wright filmje káprázatos volt, de mivel az egy egészestés film, sok mindent nem tudtam benne kibontani. Nagy boldogság, hogy most egy hosszabb formában tudom újragondolni az anyagot, ahol Hannát újabb fizikai és érzelmi síkokra terelem.”


A sorozat a NBC Universal International Studios gyártásában készül, a sorozat zenéjéről sajnos még nincs hír, úgyhogy csak reménykedhetünk, hogy a The Chemical Brotherst is sikerül bevonni a projektbe, ugyanis ők (Tom Rowlands és Ed Simons) jegyzik az eredeti film zenéjét.