Súlyosbítsd a csütörtököt az egyik leghíresebb zs kategóriás filmmel!

Műsorra tűzik a Sharknado - Cápavihart, amit egy életben egyszer kötelező látni!

A tintahal és a bálna - Film Now, május 28. csütörtök, 18.35h

Bernard egyetemi tanár, egykor kiváló novellistaként is jegyezték. Felesége, Joan csak most bontogatja az írói szárnyait, és mint kiderül, van is érzéke az íráshoz. Ez pedig éppen elegendő ahhoz, hogy Bernardban feltámadjon a szakmai féltékenység, amely végül a család szétszakadásához vezet. Mindezt legjobban a két tizenéves fiú sínyli meg. Amikor választás elé kerülnek, Walt az apjával, Frank pedig az édesanyjával marad. Idővel Joan egyre sűrűbben találkozgat a fia teniszedzőjével, miközben Bernard az egyik tanítványával, Lilivel randevúzgat, akit mellesleg a fia is kedvel.

 

A Bourne-ultimátum - Mozi+, május 28. csütörtök, 19h

Csak el akart tűnni. Ám ehelyett Jason Bourne-ra azok vadásznak, akik olyanná tették, amilyen. Elvesztette az emlékeit és az egyetlen embert, akit szeretett. Nem riasztja a golyók zápora és a magasan képzett gyilkosok új nemzedéke sem. Egyetlen célja van: visszamenni a kezdetekig és kideríteni, ki is ő valójában. A kémsorozat legújabb fejezetében Bourne becserkészi a múltját, hogy meglelje a jövőjét. Moszkván, Párizson, Londonon, Tangeren és New York Cityn keresztül vezet az útja az igazi Jason Bourne felé, miközben megpróbálja kicselezni a zsarukat, szövetségi nyomozókat és Interpol ügynököket, akik már célba vették...

 

Amerikai pite 3. - Az esküvő - Viasat3, május 28. csütörtök, 20.55h

A gimi őrült napjai, a külföldi cserediákok, a bulitáborok és a dilis ragasztó ma már csak a múlt emlékei. Házasodni készül Jim, a piteprücskölő srác és Michelle, a zenetáboros csajszi. Michelle azt szeretné, ha tökéletes lenne az esküvő, amire nincs sok esély, tekintettel a körülményekre, de főleg a barátokra. Jim szeretné lenyűgözni leendő apósát és anyósát, ami bizonyos értelemben sikerül is. Gondjai vannak a tánctudásával is, ami pedig egy lagzin nem előny, sőt, a borotválkozás sem megy egészen simán. Eközben a jegygyűrű kalandosabb utat jár be mint az Egy Gyűrű.

 

Sharknado - Cápavihar - Film Mánia, május 28. csütörtök, 21h

A napfényes Los Angeles felé soha nem látott tornádók közelednek. A Csendes-óceán vízét felkavaró széltölcsérek cápák ezreit repítik magukkal. A szélsőséges időjárás özönvízet zúdít a városra és a tenger csúcsragadozói ellepik az utcákat. Egy csapat szörfös Baz (Jaason Simmons _ Baywatch) vezetésével sikeresen menekül a várost ellepő cápák elől a biztonságot nyújtó Beverly Hills dombjai közé, azonban az újra és újra kialakuló tornádók elől sem a földön, sem a levegőben nincsenek biztonságban. Feleségével (Tara Reid _ Amerikai pite) és gyerekeivel karöltve hajmeresztő taktikákat bevetve harcolnak a mindenhonnan lecsapó cápákra.

 

A sötétség határán - Moziverzum, május 28. csütörtök, 21h

Thomas Craven (Mel Gibson) elmagányosodott, veterán-nyomozó a bostoni rendőrség gyilkossági csoportjánál. Egy este épp rég nem látott lányával érkezik haza, amikor megtámadják őket és a 24 éves Emma (Bojana Novakovic) a karjai között hal meg. Mindenki úgy gondolja, hogy a golyót Cravennek szánták, azonban neki más gyanúja támad, ezért magánnyomozásba kezd. A nyomok az óriásvállalatok és az állam összefonódásainak tükörlabirintusába vezetnek egy bizonyos Darius Jedburgh (Ray Winstone) személyén keresztül, aki a kormány ügynökeként a bizonyítékokat tünteti el. Craven véres bosszúhadjárata egyetlen lánya gyilkosai után saját érzelmeihez és lelkiismeretéhez is elvezetik a tomboló és megállíthatatlan férfit.

 

A szakasz - RTL Spike, május 28. csütörtök, 22h

Önkéntesnek jelentkezik a vietnami háborúba az ifjú Chris Taylor. Ahhoz az egységhez osztják be, amelyet Elias és Barnes őrmester vezet. Elias betartja a játékszabályokat, törődik az embereivel, a kegyetlen Barnest viszont csak a harc, a küzdelem érdekli. Barnesnek és az embereinek semmi sem számít, hidegvérrel kivégzik az ártatlan embereket is. Amikor Eliasnak sikerül megakadályoznia az újabb mészárlást, a feldühödött Barnes lelövi. Chris sejti, mi történt. Mielőtt azonban az ügy kipattanna, a vietkongok támadásba lendülnek.

 

Kincseim - Duna Tv, május 28. csütörtök, 22.15h

Patrique-ot, a nagystílű betörőt legnagyobb akciójuk után társa becsapja és kishíján megöli. Ellhatározza hát, hogy bosszút áll. Ravasz csellel magához hívja a mesés svájci Alpokba két lányát, akiket még sohasem látott. A két anyától származó Carole és Caroline nem is különbözhetne jobban egymástól. A csúnyácska Carole még mindig anyjával él és nem mellékesen kiválóan ért a számítógéphez. A bombázó Caroline apjához hasonlóan csalásból, lopásból él. A három családtagból _ érthető csetepaték után _ profi trió alakul, akik zseniális tervet eszelnek ki, hogy egy életre megleckéztessék az árulót és nem mellékesen ők is jól megszedjék magukat. De egy aprócska hiba csúszik a számításaikba...

 

Movie 43: Botrányfilm - Filmcafe, május 28. csütörtök, 22.40h

Szkeccsfilm-sorozat, ami 15 különböző paródiát köt össze különböző helyszínekkel és forgatókönyvekkel.

 

A gyilkos bennem él - Paramount Channel, május 28. csütörtök, 23.30h

Egy texasi seriffről kiderül, hogy egy őrült gyilkos.

 

Éji séták és éji alakok - Duna Tv, május 28. csütörtök, 23.45h

Egy férfi áll a Lánchídon, épp leugrani készül. János, az ötvenes évei végén járó öngyilkosjelölt megszólítja az arra járó Mihályt, a főszerkesztő urat, és arra kéri, hívja meg vacsorára, cserében elmondja neki élete történetét, amit a főszerkesztő úr az újságban is megírhat. Mihály számára érdektelen az ajánlat mindaddig, amíg ki nem derül, János haldoklik, egy kóbor kutya harapásától veszettséget kapott. Mihály hajlik a dologra, megérzi a siker lehetőségét a sztoriban, utolsó éjszaka, őrület, halál. Egy közeli kisvendéglőbe mennek, ahol a békés hangulat egy pillanat alatt eltűnik, és valami hihetetlen és egyre érdekfeszítőbb történés veszi kezdetét, amelyben jut szerep János szép lányának, egy orvosnak, egy rég látott "barátnak" és egy temetkezési vállalkozónak is. Már csak a halott hiányzik! Mikszáth Kálmán novelláiból írt tévéfilmet Hegedűs Bálint, mely Miklauzic Bence rendezésében, Vecsernyés János képeivel kerül bemutatásra.