Szegény ember Szárnyas fejvadászának tűnik a Westworld 3. évada – itt az új trailer!

Harrison Ford kultfilmjében hat replikáns renitenskedett, itt is egy maroknyi mesterséges lény forral bosszút az emberek ellen.

Kijött egy igencsak látványos előzetes a Westworld tévésorozat régóta várt 3. évadához, ami március 15-én fog elstartolni az HBO-n. Az előző évadoktól eltérően itt már nem egy virtuális vadnyugati valóság (illetve a szomszédban lévő, szamurájos vidámpark) lesz a történet középpontjában, hanem a futurisztikus jövő, ahol a hatalmas, high tech felhőkarcolók között repkednek a kocsik, és egy maroknyi mesterséges ember bosszút forral az őket megteremtő igaziak ellen, amiért nem hagyják őket nyugodtan éldegélni. Nem úgy hangzik mindez, mintha az 1982-es Szárnyas fejvadász remake-jét csinálta volna meg az HBO? De bizony! Íme az új előzetes: 

A showrunner Jonathan Nolant és a kreatív csapatát ismerve persze ez az egész Blade Runner-máz meg lesz bolondítva majd mindenféle időugrásokkal, mi meg szokás szerint csak kapkodjuk majd a fejünket, hogy ki is tulajdonképpen az érzelemmentes ember és a már-már emberi robot! Az új évadban ismét láthatjuk a szőke Dolorest (Evan Rachel Wood), a kisfőnök Charlotte testébe ültetett(?!?) Dolorest (Tessa Thompson), a vadnyugati kupleráj madámjából női Terminatorrá felturbózott Maeve-et (Thandie Newton) és persze a jó Bernardot, aki szegény sose tudja, mi merre hány méter, ki a másolat és ki az igazi (Jeffrey Wright). De visszatér a korábbi évadok közönségkedvenc konspirátora és szemétládája, Ed Harris is! A sorozat premierje március 16-án lesz az HBO GO-n és az HBO-n. (via Consequenceofsound.net)