Te is saját lakást kaptál a 16. szülinapodra, mint a luxyfeleségek lányai?

Rongyrázással és hatalmas balhéval ért véget a Feleségek luxuskivitelben 1. évada.

A cicaharccal és pohártöréssel végződő fekete-arany party után utoljára bulikáztak együtt az intrikus budapesti luxycsajok: befejező részéhez érkezett a Feleségek luxuskivitelben. A fináléban tovább mélyült a kibékíthetetlen ellentét a filmes főszerepre áhítozó Bogi és Babett között, valamint Bogi és az összes többi csaj között, mivel egy ideje szinte már semmiben sem értenek egyet. A sok hátba szúrás és ármánykodás közepette azért történt örömteli dolog is.

Kiderült, hogy Hisztis Barbie, azaz Vivi gyereket vár Fecsókától!!!

Jó, jó, de ki az a Hisztis Barbie? Hát Babett és Bogi? Ők a Viasat3 tévécsatorna új realityjének 15 perc hírnévre áhítozó főszereplői: egy rakás idegesítően dúsgazdag nő, akik két hónapja rendszeresen piszlicsáré ügyeken balhéznak össze a puccos partykon.

  • Csősz Bogi (33): színésznő, az Apám beájulna egykori sztárja, aki levetközött a Playboy-ban, aztán hozzáment egy török mágnáshoz.
  • Köllő Babett (38): nagyszájú operettprimadonna, ugyanarra a filmszerepre hajt, amire Bogi.
  • Vasvári Vivien (26): hisztis Barbie baba, aki állandóan nyafog és áskálódik. Korábban atletizált, de izomszakadás volt a fenekében, így derékbe tört a sportolói karrierje.
  • Smaltig Dalma (31): gyerekruha dizájner és beszólogatós fúria.
  • Farkas Rita (48): étteremtulajdonos, négygyerekes, elvált anya, aki 20 év után újra felmelegítené a kapcsolatát a szerencsejáték-függő exférjével.

Az epizód legfontosabb eseménye természetesen a kis pocaklakó volt, vagyis hogy kiderült: Hisztis Barbie Fecsóka gyermekét hordja a szíve alatt.

Na de milyen az ideális szülés egy milliomosfeleség szerint? Ilyen:

„Nekem fontos, hogy legyen legalább valami masszázskád, jakuzzi. Legyen házimozi rendszer is, hogy tudjak normális filmeket nézni. Olyan környezetben akarok lenni, ami luxusos és tudok pihenni, és nyugodt vagyok. Nem az, hogy hallom a másik szobában, hogy szülnek. Egy olyan helyen, ahol számomra minden megfelelő, 1 millió forintba kerül a szülés!”

Abban persze már nem értett ennyire egyet az ifjú pár, hogy mi legyen a gyerek neve: Vivi teljesen bepörgött azon, hogy Fecsó Kisfecsót akar!

„Engem nem érdekel, hogy a te egész családod Ferenc! Biztos vagyok benne, hogy nem lesz magyar neve a gyereknek! Főleg nem Feri! Nem lesz Ferenc, az biztos! Nekem elég egy Feri is ide a családba, nem hogy több... Hagyjál már engem békén! Kikészülök tőled!” 

A Kisfecsó-balhé mellett az utolsó epizód másik központi témája Rita ikerlányainak 16. születésnapja volt, amit természetesen egy „fergeteges” Sweet Sixteen Partyval koronáztak meg a szereplők Tatán. Persze a magyar luxusfeleségeknek még bőven van mit tanulni az olyan boszporuszi úriasszonyoktól, mint Csősz Bogi:

„Törökországban, a köreinkben általában nagy ajándékokat szoktak adni. Gyémánt vagy arany, ékszerek, autók... De volt olyan is már, aki magángépet kapott.”

Eközben egy másik szálon egész szimpatikus figura benyomását kezdi kelteni Dalma faszija, Pipike(?!?). Szegény srác eddig is végigmorgott minden részt, amiben feltűnt. De most, hogy egy kölcsön sportautót kell vezetnie sofőrként (Dalma őnagyságának ugyanis nincs jogsija!) hirtelen elkezdett lázongani az Instagram-férj szerep ellen: elege van abból, hogy az asszonyka mindenféle luxusmárka reklámozása ürügyén folyton csak a fenekét meg a melleit mutogatja!

Pipike egyébként már a buli kezdetén annyira felhúzta magát Dalma hülyeségein, meg az idegesítő luxyfeleségeken, hogy ott is hagyta az egész tatai bulit a francba! Az már szinte csak a koktélcseresznye volt a balhétortán, hogy Rita nem Dalmával terveztette meg a gyerekei új ruhakollekcióját. No de lássuk ezt a tatai szülinapi fejen pörgést, ahol a netes sztárnak számító ikerlányok bulizását így kommentálta két pezsgő között az asszonycsapat:

„Mi lenne, hogy ha Brad Pitt jönne be? Akkor mi sorakoznánk ott, lógó nyelvvel és nedves bugyival!”

Az én 16. szülinapomon, 1998-ban, anyukám sütött egy csomó tepsis pizzát, és nyolcan szorongtunk a szobámban apukám 486-os számítógépe előtt, mert javában zajlott az egyenes kieséses videojátékverseny! Ahol egy nagy kupac csoki volt a fődíj, egyenesen Németországból! Ehhez képest Rita ikerlányai egy lakást kaptak ajándékba, mert hogy:

„Állítólag kicsi a fürdőszobátok.

Halász Judit jól ismert Boldog születésnapot!-slágere pedig nem lemezjátszóról szólt, mint anno nálunk, hanem Varga Viktor énekelte el. Miután kipattant egy tűzpiros Ferrariból!

Ráadásul Rita férje megvillantotta az eljegyzési gyűrűket is, annak a jeleként, hogy komolyan szeretné rendbe hozni ezt a félrement házasságot (azt, hogy valami szőke csajjal látták pár napja a belvárosban, elütötte annyival, hogy ő volt az ingatlanos nő). Bogi teljesen kiakadt, hogy Rita újramikrózza a régi kapcsolatát, ráadásul azt is hagyja, hogy a megjátszós exférje ellopja a show-t a szülinapos lányoktól. Ezután természetesen az is előjött, hogy a lányok mennyire utálják a mindenbe beleszóló Bogit, aki már nem is igazi barinőjük, stb. Így aztán egy

óriási balhéval és öriharival ért véget a Feleségek luxuskivitelben első évada! Vajon lesz második is?