Tom Felton otthagyja a Flasht

A Harry Potter Draco Malfoya nem tér vissza a Flash negyedik évadában. Meg tudjuk érteni.

Korántsem volt tökéletes, de a tinidrámás, szentimentalizmusra hajlamos (oké, nyálas) betétek ellenére kellemes csalódás volt a Flash első évada. A rokonszenves szereplőkkel egy egészen izgalmas, rejtélyekkel sűrű történetet hozott össze Greg Berlanti producer, és az Arrow spin-offjaként indult sorozat hamar lekörözte Oliver Queen akkor már egyre csökkenő színvonalú kalandjait.

A harmadik évadra azonban az ellaposodás utolérte a Flasht is, olyannyira, hogy a vége egyenesen kínos lett. Az egyébként zseniális Harrison Wells (Tom Cavanagh) aktuális alteregója is kifejezetten idegesítő volt, és a megbízhatóan vicces Cisco (Carlos Valdes) mellett Tom Felton Julian-je maradtak meg értékes és szórakoztató szereplőknek. Felton az évad elején, a Flashpoint következményeként csatlakozott a sorozathoz mint zárkózott, mogorva rendőrségi helyszínelő, de a következő körre már nem tér vissza. Kár érte, mert nagyon lehetett szeretni a karaktert, de amilyen pocsék lett a sorozat, meg lehet érteni, ha netán önszántából távozott. 

A Flash október 10-én tér vissza, és végre nem egy speedster lesz a főellenség, hanem egy bűnöző lángelme, a Thinker. (via Entertainment Weekly)

A Comic-Conon egyébként bemutatták az Arrow október 12-én kezdő 6. évadának előzetesét is, amiben visszatér a sorozat messze legjobb szereplője, Deathstroke!