Tonnányi új jelenetfotó jött ki a Trónok harca 8. évadához!

Volt CIA-kém is szerepel a világ legmenőbb sorozatában, aminek a 3. részét 55 éjjelen keresztül forgatták!

Ismét egy szekérderéknyi új jelenetfotó jött ki Trónok harca 8. évadához. Ezúttal a vasárnap (nálunk: hétfő hajnalban) adásba kerülő 3. részhez, amit a stáb nem kevesebb, mint 55 éjszakai forgatás alkalmával vett fel, és olyan látványos csata várható benne, amilyen még nem volt korábban a televíziózás történetében! Mielőtt megmutatnánk az új epizód képeit, fel kell hívnunk mindenki figyelmét erre:

S P O I L E R V E S Z É L Y ! ! !

Lássuk tehát az új képeket! Az elsőn Havas Jon és Daenerys nézi a messzi távolból az árkokkal, karócsapdákkal és fáklyaerdővel megerősített Derest, a várvédő Makulátlanok szabályos alakzatba felállt seregét, és a feléjük hömpölygő élőhalott ármádiát. A két szerelmes Targaryen-csemete valószínűleg biztonsági okokból repült fel egy közeli, jeges magaslatra a két megmaradt sárkánnyal, Drogonnal és Rhaegallal.

Az őrült Cersei királynőtől elforduló Jaime az első sorokban küzd Sasfészek lovagjaival vállvetve Deres védelménél. Akárcsak a 2. epizódban lovaggá ütött „Ser” Brienne Tarth:

Varys és Tyrion viszont nem a harc, hanem az intrika két nagymestere, így ők a csata idején a kazamatákban húzzák meg magukat:

Itt mintha a jó Havas Jon épp kísértetet látna:

Deres úrnője, Lady Sansa Stark egy kicsit mintha durcás lenne valami miatt:

Talán pont amiatt, mert megtiltotta Aryának, hogy részt vegyen a nagy csatában, de a kis Terminátor nem hallgatott rá, és belevetette magát a sorsdöntő ütközetbe? Pár nap, és kiderül!

Addig is nevessünk együtt a CIA egykori igazgatóhelyettesén, David S. Cohenen, aki büszkén mesélte a Twitterén, hogy mesterien konspirált, és sikeresen beszivárgott a Trónok harca stábjába, sőt, még abban a jelenetbe is bekerült, ahol Ser Davos ételt oszt a Deresbe menekült embereknek!

Az exügynöknek persze nem volt nehéz dolga a sorozatba való bekerüléssel: a sógora a Trónok harca egyik producere, és már a 2017-es hálaadás napi családi vacsoránál megbeszélték, hogy kapni fog egy nyúlfarknyi szerepet az utolsó évadban. (via Collider & Uproxx & The Independent)