Új trailert kapott Sandra Bullock félelmetes szembekötős horrorja

A Netflixre érkező Bird Boxban mindenki pórul jár, ha megpillantja az emberevő rémeket!

A Netflixen december 21-én debütál a csatorna saját gyártású horrorfilmje, a Bird Box, amiben többek között Sandra Bullock és John Malkovich próbál túlélni egy olyan posztapokaliptikus világban, ahol rosszindulatú természetfeletti lények ragadják el az embereket, ha azok meglátják őket.

Ebben a gyilkos világban próbál túlélni és boldogságra lelni Malorie (őt alakítja Sandra Bullock), aki harcias anyatigrissé válik, amikor a két gyerekével kénytelen árkon-bokron át, bekötött szemmel menekülni a veszedelmes rémek elől. A film rendezője a dán Susanne Bier, aki az Éjszakai szolgálat című sorozatért megkapta a tévéipar Oscarjának számító Emmy-díjat is. A forgatókönyvet Eric Heisserer írta, aki korábban a horror és a sci-fi műfajába is kirándulást tett olyan filmekkel, mint az Amikor kialszik a fény és az Érkezés.

A Netflix egyébként újabban szívügyének tekinti a horror zsánert. Cargo címmel zombifilmet készítettek nemrég, ezen a streaming szolgáltatón debütált a Bilincsben című Stephen King-adaptáció és nemrég indult el a nagy sikerrel vetített The Haunting of Hill House sorozat is. (via Independent)