Végre kiderült, mikor kerül adásba a Trónok harca utolsó évadának első része!

Nyugi, nem kell rá 2019 karácsonyáig várni!

Eddig csak annyit lehetett tudni, hogy az HBO valamikor jövőre kezdi el vetíteni a Trónok harca utolsó, 8. évadát, amiben csak 6 epizódot láthatunk, de azok mind mozifilm hosszúságúak lesznek. A csatorna programigazgatója, Casey Bloys most végre pontosította a premieridőpontot:

2019 első felében várható!

Azaz nem kell vele a nyári szabadságokig vagy karácsonyig várni arra, ki ül fel végül a Vastrónra, és legyőzik-e egyáltalán Westeros nemesi házai a Falon túlról érkező élőholt sereget?

A forgatás nemrég fejeződött be, Daeneryst alakító Emilia Clarke brutálisan őszintén mesélt az utolsó évadrólJaime, azaz Nikolaj Coster-Waldau egy viccesen gyomorforgató visszaemlékezéssel idézte fel a régebbi részeket, Sansa, vagyis Sophie Turner szintén enyhén spoileresen nyilatkozott a nagy fináléról. Egy epizódra 15 millió dollárt költ az HBO, ami elég nagy szó, mivel korábban részenként maximum 10-14 milliós büdzsé volt engedélyezve.

Korábban a fanatikus Trónok harca-rajongók már összeszedtek 30 dolgot, amit a homályos forgatási fotók és egyéb infómorzsák alapján jó előre lehet tudni az utolsó évadról, de állítólag kiszivárgott az utolsó évad teljes sztorija is - ezt ebben a spoileres cikkben veséztük ki részletesen. (via Independent)