Végtelenül tapló vígjáték, de bírjuk - szerda este a tévében

A Torrente, a törvény két balkezét mindenkinek látnia kell egyszer.

Országúti diszkó - Mozi+, július 8. szerda, 18.50h

Dalton (Patrick Swayze) a legjobb békéltető a környéken, aki tudja, hogyan hogyan vessen véget a bunyónak szép szóval, vagy ha kell, ököllel. Daltont egy hírhedt országúti diszkó vezetője kéri fel, hogy segítsen rendet teremteni. Úgy tűnik, hogy ez a hely még Dalton számára is komoly kihívást jelent, ugyanis rögtön az első éjszaka megsérül. A közeli kisváros gyönyörű doktornője, Elizabeth Clay (Kelly Lynch) látja el a sebét, és sebzi meg azonnal a férfi szívét. A doktornőre azonban a helyi rosszfiú, Brad Wesley (Ben Gazzara) is kivetette a hálóját, és mindent elkövet, hogy új vetélytársának megnehezítse az életét. Ám Daltont nem olyan fából faragták, hogy megfutamodjon.

 

Szerelemre hangszerelve - Filmcafe, július 8. szerda, 19h

Greta (Keira Knightley) és barátja, Dave (Adam Levine) a főiskola óta járnak, és közös szerzői a daloknak, melyekkel a férfi fellép. Amikor egy komoly kiadó szerződést kínál Dave-nek, New Yorkba költöznek, csakhogy a frissen szerzett dicsőség hamar a férfi fejébe száll, és szakít Gretával. A veszteségtől még kóválygó lány sorsa akkor fordul jobbra, amikor Dan (Mark Ruffalo), a levitézlett exlemez kiadó vezető egyik este meghallja énekelni egy kis East Village-i színpadon, és azonnal felismeri Greta nyers, átütő tehetségét. A véletlenszerű találkozásból egy kölcsönösen sorsfordító kapcsolat elbűvölő portréja formálódik ki, melynek hangkulisszáját a nyári fényben fürdő New York adja.

 

Hamis a baba - Moziverzum, július 8. szerda, 19.20h

Ötvös Csöpi ismét nagyot alakít. Segítségére siet a szétszórt és hebehurgya Kardos doktornak, mikor az tanácstalanul vakargatja a fejét, látva a magyar kriminalisztika legnagyobb kábítószer-ügyét. Jön Csöpi és kis barátja és lerántják, sőt letépik a leplet a drogcsempész banda tevékenységéről, annak ellenére, hogy a bűnözők rendkívül agyafúrt trükkökkel próbálkoznak. Nincs azonban az a trükk, vagy trükkös bűnöző, aki meg tudna állni Ötvös Csöpi előtt, ha ő igazán belemelegszik a nyomozásba. Röpködnek a gyilkos poénok és a gyilkosabbnál-gyilkosabb pofonok...

 

Tébolyult - Moziverzum, július 8. szerda, 21h

Képzelet vagy valóság? _ Sawyer maga sem tudja. De szülővárosát elhagyva új helyre költözik, hogy megszabaduljon a férfitól, aki az elmúlt két évben árnyékként követte. Mivel a látomások tovább kísértik, terapeutához fordul. Egy foglalkozáson a lány akaratlanul aláírja a 24 órás önkéntes kezelést a Highland Creek Viselkedési Központban. A 24 órából azonban sokkal több lesz, amikor az orvosok megkérdőjelezik épelméjűségét. Közben Sawyer az egyik munkatársban felismerni véli félelmének okozóját.

 

Rose útra kel - Duna Tv, július 8. szerda, 21.45h

Rose, a nyugdíjas rendőrnő (Cybill Shepherd) Új-Mexikó egyik kisvárosában özvegy barátnői vidám társaságában éli a napfényes öregkor egyhangú napjait, ám amikor egy orvosi vizsgálat után rossz híreket kap, útra kel, hogy felkeresse rég nem látott fiát. Olyannyira a maga útját járja, hogy a távolsági buszról átszáll saját elektromos kerekesszékére, és azzal vág át a sivatagi országúton. Egy tanya mellett elhaladtában megszólítja egy jóképű, vén cowboy, és vele csakhamar a románc is beköszönt Rose életébe...

 

Dallas: Jockey visszatér - Jocky Tv, július 8. szerda, 22.50h

Jockey (Larry Hagman) visszatér Európából Dallasba. Megrendezi saját halálát, majd visszahozza Samanthát (Linda Gray) és fiát, Johnnyt is Southforkba. A mindenre elszánt Ewing megjelenik a saját temetésén, hogy visszaszerezze családja olajtársaságát riválisától, Cliff Barnestól (Ken Kercheval), amihez természetesen minden eszközt igénybe vesz. Csalások, intrikák, hazugságok, cselszövések. Ilyen Dallas, amikor Jockey visszatér.

 

Torrente, a törvény két balkeze - AMC, július 8. szerda, 23h

Torrente egy nacionalista, fasiszta, önző, lusta, durva, rasszista, szexéhes és alkoholista exzsaru, aki esténként rumba zenére járőrözik a 78-as évjáratú rozzant Seat-jában. Rozoga házban lakik tolószékhez kötött apjával, akit koldulásra kényszerít, hogy legyen miből megélniük. Új szomszédok költöznek melléjük. Torrente szeme megakad a hamvas és szexi Amparitón, ezért összebarátkozik a lány kissé ütődött és kisstílű bűnöző bátyjával, hogy közelebb kerülhessen hozzá. Torrente tudomására jut egy közeli kínai étteremben székelő kábítószer-elosztó banda tevékenysége. Barátaiból és egy kínai pincérnőből akciócsoportot állít fel a banda leleplezésére. A tét: Torrente megtépázott hírneve és rendőri becsületének visszaszerzése és ráadásként hőssé válna Amparitó szemében is.

 

Csillagközi invázió - RTL Klub, július 8. szerda, 23.35h

Johnny Rico (Casper Van Dien) diplomája megszerzése után büszkén lép be a hadseregbe. A harmadik évezredben az Egyesült Földi Állam állampolgárságot nyújt a bátraknak. A hazafiasságnál azonban a szerelem többet nyom a latban: Johnny csak imponálni akar régi szerelmének, Carmennek (Denise Richards), aki pilótának készül. A kiképzőtáborban a teljesítménye kiváló, de egy tragikus baleset miatt ki akar lépni. Az emberiséget fenyegető háború a Klendathu bolygóról származó félelmetes rovarok ellen azonban jobb belátásra bírja. A kilátástalan küzdelemben elég alkalma akad, hogy bajtársainak, feletteseinek és szerelmének is bebizonyítsa helytállását.