Sárkányon érkezni a Budapest Parkba? Simán.

Mostanra már egészen megszokhattuk, hogy a Wellhello Budapest Parkos koncertjeire mindig valami őrületesen nagy dobással készül. Legutóbbi show-juk, immár a hatodik teltházas Park-koncertjük volt, amire egy sárkány hátán, a közönség felett érkeztek.

Nem csak egy látványos ötletet kerestek a srácok, egy egészen kidolgozott, komplex történetet építettek a koncert mögé. A sztori szerint a Parkba indulva Fluor és Diaz betérnek egy játékterembe, ahol az ismert youtube-os gamer, Nessaj fogadja őket. Természetesen a játék beszippantja őket, de egészen különleges módon: mindketten szereplőivé válnak a gonosz túszejtő, Nessaj által játszott videójátékoknak.
Diaz autót lop GTA-módra, Fluor leissza magát valami kétes eredetű löttyel, verekednek és végül egy cheatcode segítségével, sárkányháton érkeznek a Budapest Parkba. Ezen a ponton elevenedett meg a történet, amit addig a színpad ledfalain lejátszott felvételen követhettek a rajongók. Egy óriási sárkány emelkedett a pesti estébe és rajta a két főhös, Fluor és Diaz érkezett a tömeg fölé.
Nem meglepő, hogy innentől kezdve folyamatos extázisban telt a koncert. Nézz bele az izgalmas és vibárló aftermovie-ba. Ha ott voltál, akkor azért, ha pedig esetleg lemaradtál, akkor azért.

Az évzáró Akvárium Klubos koncertre már minden jegy elfogyott, de cserébe még idén megjelenik a legújabb, Zuhanj belém című daluk.
A zenekar a januárt és februárt pihenésnek és feltöltődésnke szenteli egy nagyon sűrű és mozgalmas év után, majd legközelebb júniusban láthatjuk őket ismét a Budapest Parkban.