Semmi más! - Új dallal ajándékozta meg magát születésnapjára Johnny K Palmer

Jó estét nyár! Jó estét szerelem! Ha szerencsésen kombináljuk a nyarat és a szerelmet, könnyen dal is születhet belőle. Ez most ismét bekövetkezett, hiszen a nyári slágerírás egyáltalán nem egyszerű feladatára számos sikeres dal szerzője, Johnny K Palmer vállalkozott, aki két barátjával, anatuval és Zubival közösen írta meg legújabb szerzeményét.

Semmi más! Johnny K Palmer a jelenleg Budapesten élő, főleg érzelmes-melankolikus hangvételű dalairól ismert brit anatuval kezdett dolgozni a később Nothing Else címet kapott dalon.
- Egy olyan, laza, fülbemászó dal kezdett el formálódni, amelyet az anatu által kreált karibi ritmusok, csilingelő elektromos gitár, subok és basszusok és euforikus szintihangok vettek körül - mesél a dalkészítés folyamatáról Johnny. - Két férfihangra komponáltuk a Nothing Else-t, így kapcsolódott be kedves barátom, a karcos hangú, nigériai Zubi. Az üzenet látszólag egyszerű: semmi másra nincs szükségem, csak arra, hogy kimondd, hogy szeretsz.

A klip egy varázslatos helyszínen készült Tatabánya felett, a Szelim-barlangnál. A Nothing Else Johnny tavalyi dalához, a Margitszigeti fákhoz hasonlatosan, ismét születésnapján jelenik meg a streaming felületeken.