Egyéb

Cartoon Network Képzeletműhely pályázat

Helyszín:

Budapest
1000 Budapest,

Leírás:

Az egyedi animációs világáról közismert Cartoon Network csatorna a tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén ismét meghirdeti nagyszabású pályázatát, a Cartoon Network Képzeletműhelyt, amelyre ifjú animáció-rajongók, rajztehetségek vagy egyszerűen csak alkotó kedvű gyerekek műveit várja rajz, képes forgatókönyv, animáció, film kategóriában. A Képzeletműhely több mint egy pályázat: a Cartoon Network, ez alkalomból készült nagyszabású és színvonalas szórakoztató-edukációs mini oldalán tippek és ötletek, animációs műhelytitkok, érdekességek, klipek, játékok, játékos feladatok segítik a fiatal alkotókat munkájuk során, illetve azok, akik csupán érdeklődnek, olyan szórakoztató platformon nyernek betekintést az animáció világába, amely komplexitásával és játékosságával a - legifjabbaktól az idősebb animáció rajongókig - mindenki számára élvezetes és tanulságos időtöltést nyújt. Az anyagból pedagógusok számára is használható tanóra vázlatok készültek, amelyet több ezer iskolába, pedagógushoz juttaattak el a szervezők, és amelyet mára többen be is építettek a vizuális kultúra nevelés tárgyba.

A 2017. július 31-ig tartó pályázat három kategóriájának összesen kilenc hazai nyertese komoly díjakkal gazdagodhat: a kategória győztesek művei megjelennek a Cartoon Network csatornán és a BOOKR Kids mesetableteken, illetve mind a kilenc győztes mű alkotója nyer egy-egy családi wellness üdülést, egy BOOKR Kids mesetabletet vagy tabletet, esetleg Cartoon Network-ajándékcsomagot.

További részletek: cartoonnetwork.hu

Ajánlók és kritikák:


2017. június 13.PIM Nyári Fesztivál Június 25. és július 14. között a zene, a képzőművészet és a színház lesz az irodalom társa.
x