Fesztivál

Freedom X Fest

Helyszín:

Budapest

Információ:

Leírás:

Egy fesztivál a kötöttségek nélküli, helyfüggetlen életről, a munka és szabadidő valódi egyensúlyáról. A Freedom Summit Online rendezvénysorozat első LIVE megvalósítása.

Augusztus 26-27-én két napos szakmai és közösségi eseményre gyűlnek össze a rugalmas, szabad munkavégzés hívei Budapesten, a Bródy Studios-ban. Az első Freedom X Fest közel 30 magyar és külföldi előadóval, izgalmas előadásokkal, workshopokkal és egyéb rendhagyó programokkal várja az érdeklődőket. Az esemény három témában nyújt inspirációt és ad segítséget azoknak, akik új élményekre és földrajzi kötöttségektől mentes munkavégzésre vágynak: Gondolkodásmód (Mindset), Üzlet (Business) és Utazás (Travel).

Budapest első freedom lifestyle fesztiváljára 300 főt várnak, részben magyar érdeklődőket, részben itt élő külföldieket, akik szívesen csatlakoznak a helyi, hasonló gondolkodású közösségekhez. Budapest a digitális nomádok körében világszinten is az egyik legvonzóbb város, ár-érték arányban magasan a legjobb, ezen kívül pezsgő kulturális élet, fejlett infrastruktúra, színes programok és szórakozási lehetőségek várják az itt élőket. (A Nomad List rangsorában az első helyen szerepel Budapest: https://nomadlist.com/)

Kik azok a digitális nomádok? Az egyik legismertebb hazai digitális nomád, aki egyébként a szervezők egyike, Vigh Bori blogjáról megtudhatjuk (http://www.backpacker.hu): "ez egy olyan életforma, ahol a munkádat magaddal viszed, és nem egy irodában dolgozol. Ehhez nem csak kalandvágy kell, de olyan munkakör is, amihez nem kell személyes jelenlét."

Az eddig bejelentett előadók között van többek között Lóránt Gergely meditációs oktató, Lord Derek Loudermilk bestseller író és business coach, Vigh Bori travel blogger, Horváth Irma, a Morea tréning és konzultáció vezérigazgatója, Grace Grace inspirációs előadó és coach, Tah Riq előadó és personal breakthrough coach.


Helyszín: Bródy Studios (Budapest VI., Vörösmarty u. 38.)

Vélemény: