Fesztivál

India Varázsa Fesztivál

Helyszín:

Budapest

Információ:

Leírás:

Egy nap a mesés Kelet világában

Varázslatos táncok, látványfőzés, tradicionális hangszerek, hennafestés, indiai esküvő tűzceremóniával, színes színpadi programok várják a látogatókat a Lélek Palotájában.

Ha Te is kíváncsi vagy a mesés India magával ragadó hangulatára, vagy csak szívesen eltöltenél egy vidám napot, akkor látogass el augusztus 13-án, vasárnap a Lélek Palotájában tartandó, ahol lépésről lépésre fedezheted fel a titkos tanításokat! Ez a fantasztikus rendezvény az ősi India varázslatos világába repít el színes programjain keresztül. Megtapasztalhatod, hogyan jelenik meg India kultúrája észrevétlenül is a mindennapjainkban a főzéstől és étkezéstől kezdve az öltözködésen át a gyermeknevelésig, vagy éppen az építészetig és gyógyászatig.

A változatos színpadi programok során többek között láthattok különféle klasszikus indiai táncokat, hagyományos, tűzceremóniával kísért indiai esküvőt, lélegzetelállító jóga-, és tradicionális zenei bemutatót.

A Szépségszigeten kalandozva indiai hercegnővé változhatsz át, és amíg hagyományos indiai viseletbe öltöztetnek, megismerheted az indiai ékszerek jelentését is. Mindezt megkoronázhatod a hennaművészek által festett eredeti mehdni hennával, amely még sokáig emlékeztet a rendezvény varázsára.

India kultúrájához szorosan hozzátartozik a jóga és meditáció filozófiája és gyakorlata, ami hozzásegít a valódi önismerethez, a test és lélek harmóniájának megteremtéséhez. A Karma-labirintus és a Mantrasétány kipróbálása, valamint az előadások meghallgatása által többet is megtudhatsz a Védák önismereti és pszichológiai technikáiról.

A védikus asztrológiai és numerológiai elemzés segítségével jobban megismerheted a benned rejlő lehetőségeidet. Tudd meg Te is, hogy mit üzennek a csillagok!

A fesztivál Művészeti Szigetére látogatva elkészítheted saját mandaládat, parfümödet. Gondoltad volna, hogy a nyári virágok kavalkádjából virágfüzért is lehet készíteni? Próbáld ki Te is! Ha pedig egy kis pihenésre vágysz, megteheted lágy dallamokat hallgatva a Zenei Szigetünkön.

A Gasztro Szigeten kipróbálhatod India méltán híres ízvilágát, és közben gyönyörködhetsz a hagyományos agyagtűzhelyen való főzés látványában is. Emellett néhány tippet és praktikát is elleshetsz az ételkészítési eljárások közül.

Az Egészség Szigeten hasznos információkat kaphatsz az egészséged megőrzéséhez, és a kiegyensúlyozott napirended kialakításához. Mindezen felül hétköznapjaidra táplálkozási tanácsokkal is gazdagodhatsz. Ha az ínycsiklandozó ételek elfogyasztása után felüdülésre vágysz, élj a frissítő masszázs lehetőségével! Majd látogass el az India hangulatát idéző bazársorra, vagy kapcsolódj ki a szórakoztató színpadi program megtekintésével!

Ezeken kívül hangszersziget, moziterem, sztárvendégek, kézműves foglalkozások és hennafestő kiállítás várja a kedves vendégeket.

Jegyárak:
Felnőtt: 1.200 Ft, Nyugdíjas, diák: 800 Ft
8 éves kor alatt a belépés ingyenes!

Helyszín: Lélek Palotája (Budapest III., Lehel u. 15-17.)

Vélemény: