Fesztivál

Szent István Napi Borünnep

Helyszín:

Nagymaros

Információ:

Leírás:

A Dunakanyar egyik legszebb fekvésű, természeti szépségekben és kultúrtörténeti emlékekben egyaránt bővelkedő, hangulatos kis városában, Nagymaroson kerül megrendezésre a Szent István napi Borünnep, 2017. augusztus 19-20-án. A rendhagyó Borünnep mindkét napján színes programokkal, koncertekkel, gyermek foglalkozásokkal illetve játékos vetélkedőkkel és sok - sok látni, s kóstolni valóval várják az látogatókat.

2017. augusztus 19., szombat, 20 óra

A Szent István Napi Borünnep sztár vendégei:
NYÁRI ALIZ ÉS NYÁRI EDIT KONCERT
HungarOperett Produkció
Producer: Csermely György Nívódíjas táncpedagógus, a Váci Jeszenszky Balett alapító igazgatója

Nyári Aliz és Nyári Edit a két elbűvölő énekesnő egy különleges koncertre várja Nagymaroson a Szent István Napi Borünnepre látogató közönséget.
A koncerten a legendás magyar szerzők legszebb dalai és a legismertebb világslágerek lesznek hallhatóak különleges feldolgozásban. Természetesen az énekesnők saját slágerei is felcsendülnek zenekaruk kíséretében, akik a magyar zenei élet kiemelkedő személyiségei. A Váci Jeszenszky Balett Pest Megye Művészeti-díjas társulatának táncosai teszik látványossá és még különlegesebbé a koncertet.
Nyári Aliz és Nyári Edit egy elsöprő zenei élményt ígér az igényes zenét kedvelő közönségnek.

A koncertet követően dunai tűzijáték kb. 21.15-kor.

2017. augusztus 20., vasárnap, 17 óra

Fourtissimo zenekar

A Príma-díjas Fourtissimo hazánk egyik legnépszerűbb és legtöbbet koncertező zenekara. Az elmúlt négy évben 388 alkalommal találkozhatott velük a nagyérdemű. A Fourtissimo alapítói a Kuna testvérek: Valéria, Márton, Gyula és Bence számos hazai és nemzetközi verseny győztese.
Műsorukat profizmus és vidám hangulat jellemzi, igényes és különleges összeállítás a közönség eddigi kedvenceiből.


Borutca

11 borvidék 15 pincészete:

Áts Károly (Tokaj), Balla Géza (Erdély) a Monavin standján, Csányi Pincészet (Villány), Fitomark Tokaj, Gombai Pezsgőpincészet (Etyek), Katona Borház (Balatonboglár), Koch Borászat (2014 Év Borászata),Vin-Art (Villány), Kősziklás borászat (Ászár-Neszmély), Laposa borbirtok (Badacsony), Mokos Pincészet (Villány), Sárosdi pincészet (Szekszárd), Tóth Ferenc Egri Borvár és Molnár pincészet Mór a Váci Borháló képviseletében; Abasári Olaszrizling Borbarátok Köre.


Helyszín: Nagymaros, Fő tér

Vélemény: