Fesztivál

Színházi Esték Csillebércen

Helyszín:

Budapest

Információ:

Leírás:

Idén nyártól végre ismét számos zenei fesztivált, zenés rendezvényt és színházi előadást köszönthetünk a Csillebérci Ifjúsági és Szabadidő Központban, amely a felújított szabadtéri színpaddal, 21. századi hang- és látványtechnikával várja egész nyáron a szórakozni vágyó közönséget.

A nagy sikerű júniusi megnyitó után júliusban is teljes gőzzel üzemel a felújított Csillebérci Szabadtéri Színház a régi úttörőtábor területén, a Normafa mellett.

A júniusi nyitás után júliusban és augusztusban is folytatódik a jobbnál jobb zenés előadások sora Csillebércen, Budapest legújabb szabadtéri színházában. Lesz rockopera, musical, koncert, komédia és gyerekszínház is. Július 8-án a Fösvény, július 9-én Szabó Magda Abigélje lesz látható, a hó közepén pedig a Miért nem marad reggelire? című vígjáték és a Vazul vére című, kuriózumnak számító, nagy sikerű rockopera kerül színpadra. A hónap második felében több, gyerekeknek szóló színdarab és program várja a kicsiket hétvégén délelőttönként, a felnőtteket pedig a Négy muskétás, a Balfácánok és a Csongor és Tünde szórakoztatja. A nyár második hónapjának méltó lezárásaként a Csík Zenekart várjuk a szabadtéri színpadra, akik egy fergeteges koncerttel búcsúztatják majd a júliust.


Helyszín: Csillebérci Szabadidő és Ifjúsági Központ Szabadtéri Színpad (Budapest, Konkoly Thege M. u. 21.)
szept. 9. (Szo.) 20:00
20:00

Vélemény: