Koncert

Nyári Károly

Közreműködő(k)

Nyári Károly előadó
Nyári Alíz előadó
Nyári Edit előadó
Rost Andrea előadó
Magyar Állami Operaház
2017. július 07. (péntek) 20:00 (3500, 5500, 11500, 14500, 17500, 24500 Ft)

Helyszín:

Magyar Állami Operaház
1061 Budapest, VI. kerület Andrássy út 22.

Leírás:

Meghívott vendégek: Rost Andrea, Nyári Alíz, Nyári Edit
Közreműködik a Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekar
Karmester: Kovács János

Nyári Károly zongoraművész megannyi teltházas koncertje után, fontos mérföldkőhöz érkezett. Pályafutásának eddigi legkülönlegesebb koncertjére készül a zene fellegvárában, a Magyar Állami Operaház színpadán.

Az esten műfaji határokat átlépve a klasszikus és a jazz zenén keresztül, olyan zeneszerzők műveiből hallhatnak válogatást, mint Gershwin, Legrand, Morricone, Gounod egyedülálló feldolgozásban.

A koncert meghívott sztárvendégei Rost Andrea a Magyar Állami Operaház világhírű szoprán Kossuth- és Liszt-díjas operaénekesnője, valamint Nyári Aliz és Nyári Edit énekesnők. A művész csodálatos duetteket ad elő meghívott vendégeivel, valamint virtuóz zongorajátékával kápráztatja el az igényes zenét kedvelő közönséget az általa alapított Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekar közreműködésével. Az elhangzó művek dramaturgiáját a lenyűgöző látványvilág teszi még emlékezetesebbé.

Nyári Károly mindent elsöprő zenei élményt ígér a koncertre látogató közönségnek!


2017. június 2.Nyári Fesztiválkalauz - Június Összeállítottunk egy folyamatosan frissülő válogatást az idei nyár fesztiváljairól.
x