Koncert

Pepsi Black Nights

Közreműködő(k)

Cvrdwell előadó
VRKO előadó
Tolo előadó
Falcao előadó
Fanki Ridm előadó
TEREM summer Pop-Up
2017. augusztus 18. (péntek) 19:00 (1000 Ft, 15+)

Helyszín:

TEREM summer Pop-Up
1117 Budapest, Kopaszi gát

Leírás:

Naplemente, fáklyák, Duna-part - Pepsi Black Nights a TEREM Summer pop-up-on.

Augusztusban indult útjára a Black Nights, a Pepsi Black saját partysorozata. Már két állomáson túl vannak, most viszont következik az egyik legizgalmasabb együttállás, amihez nemcsak a fellépők, hanem a helyszín is hozzájárul.

A Pepsi Black Nights következő helyszíne ugyanis a TEREM Summer pop-up, a Piarista közből egyenesen a Kopaszi-gátra áttelepült, legújabb vízparti bulihelyszín. Nappal nyugágyakon koktélozgathatunk a Duna egyik legszebb homokos partján, este pedig fáklyafénnyel megspékelve élvezhetjük a TEREM egyedi hangzású Void Audio hangrendszerének dübörgését - mindezt a szabad ég alatt. Munka utáni lazításhoz, nyáresti bulikhoz kimondottan ajánljuk.

Különleges helyszínhez pedig - a Black Nightstól megszokott módon - különleges fellépők dukálnak. A Pepsi partysorozatának harmadik állomásán, a Budapest Calling, illetve Antonyo & Willcox után nem más fog fellépni, mint a budapesti Vault kollektíva, akik az elmúlt években elhozták már Stephan Bodzint és Ellen Allient is a TEREMbe. Egy szó mint száz: a hangulattal biztos nem lesz gond.

Fellépők:
Vault & Friends
Cvrdwell ///Vault///
VRKO ///Vault///
Tolo / Mate Tollner ///LavaLava///
Falcao ///LavaLava///
Fanki Ridm ///LavaLava///

Korhatár: 18+

Belépő: 1000 .-FT/fő (lefogyasztható)