Koncert

Tóth Vera, Szűcs Gabi és Váczi Eszter: Pop, Swing and Soul

Közreműködő(k)

Tóth Vera - előadó
Szűcs Gabi - előadó
Váczi Eszter - előadó
Gátos Bálint - előadó
Schneider Zoltán - előadó
Tiba Sándor - előadó
Kuzbelt Péter - előadó
Bacsa Zoltán - előadó
Barbinek Gábor - előadó
Müpa - Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem
2017. március 07. (kedd) 19:30 (2900, 3500, 3900, 4500, 4900 Ft)

Helyszín:

Müpa - Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem
1095 Budapest, IX. kerület Komor Marcell utca 1.

Leírás:

Közreműködik: Gátos Iván (billentyű), Gátos Bálint (basszusgitár), Schneider Zoltán (gitár), Tiba Sándor (dob), Kuzbelt Péter (tenorszaxofon), Bacsa Zoltán (trombita), Barbinek Gábor (harsona)

Három szín, három világ a könnyűzenei élet különböző területeiről. A három énekesnőt több szál is köti egymáshoz: a műfajok közötti utazás, a zenei kalandozások, amelyek végigkísérték pályájukat, az egyedi hangszín, amely az évek folyamán védjegyükké vált. Legfőképp pedig a közös zenei alap, a jazz, melyből zenei pályájukon elindultak. Ezt az örökséget nem feledve, az évek folyamán kitágították zenei határaikat, meghódítottak új stílusokat, melyekben figyelemre méltót alkottak és népszerűek lettek. Mindhárman sok műfajban mozognak, a poptól a soulon át egészen a jazzig.
Ezen az izgalmas, sokszínű koncerten a számukra legkedvesebb dalokat éneklik duóban és trióban is, egymás dalait is "megkóstolják", közös utazásra hívják a hallgatóságot. Előadásukban kiteljesednek és megsokszorozódnak a zenei dimenziók, a többféle stílus és hangzás mégis egységet alkot a show mozgalmas, zeneileg fordulatos műsorában. A három énekesnőt hét tagú zenekar kíséri, külön fúvós szekcióval. Amolyan gálakoncert ez a produkció, ahol a nőiséget ünnepeli a három díva: három karakterben és három stílusban, egyenként és közösen. Nagyszerű szórakozást és látványt, örömzenét ígér az est.

Jegyvásárlás