Programkereső

fesztiválajánló

PlayIT+ Plus Budapest

2017-ben egy új, a felnőtt gamerekre koncentráló rendezvénysorozat indul PlayITPlus néven. Miután véget ér a PlayIT Show és leszáll az este, egy rövid átállás után nyitja meg kapuit a PlayIT Plus a 18 éven felüli látogatóink számára.

ELLE Fashion Show 2017

Áprilisban Párizs újra Budapestre költözik! Az Elle az idén ötödik alkalommal mutatja be francia és magyar tervezők munkáit, és a rendezvény ez alkalommal a jövő jegyében zajlik.

Városligeti Majális

Idén is megrendezésre kerül a Városligeti Majális, ami felhőtlen kikapcsolódást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Lesz vásári forgatag, gasztronómia, vidámpark, színpadi programok, sztárfellépők.

Skanzen 50

Május 1-én a látogatókkal együtt új látványossággal és Lajkó Félix koncerttel ünnepli 50. születésnapját a Skanzen.

Floralia Tavaszköszöntő Ünnep

Székesfehérvár és Tác közös büszkesége, az újjáépült Gorsium Régészeti Park 2017 tavaszán újra Floraliának ad helyet április 29-én és 30-án.

Gasztro a hosszú hétvégére

Street Food Piknik

Street Food-ra vált a Gundel
Food Truck-ból is kapható a gundel palacsinta

A legjobb hazai street food-osokat fogadja be a Gundel Étterem április 29 és május 1 között.

Jegyajánló

PlayIT Show Pécs

A PlayIT Show a Budapest Game Show, Magyarország első valódi játékos expójának jogutódja, mely évente kétszer Budapesten, és több vidéki nagyvárosban nyújt érdekes és változatos programokat.

Minden más a hosszú hétvégére

Klímabarát Fenntarthatósági Nap - Mézédes Nap

MOMKult, 2017. április 30. (vasárnap) 10:00 - 19:00
A Klímabarát Fenntarthatósági Fesztivál számos szórakoztató és szakmai programmal, és sokszínű vásári forgataggal várja a látogatókat családbarát rendezvényén.

27. Tartóshullám MediaWave Együttlét

Több mint 90 film, 40 koncert, művészeti projektek - a 27 Tartóshullám Mediawave Együttlét idén is megtölti zenével és mozgóképpel a Monostori Erődöt április 27. és május 1. között.

Ukmukkfukk Zinefeszt

A tavalyi sikeres debütálást követően idén is lesz Ukmukfukk Zinfeszt, amely ezúttal már nemzetközivé bővül.

Programkereső