Programkereső

Hasznos és érdekes

3+1 dolog, ami nélkül nem érhet véget a nyarad

Augusztus 26-27. között tartják Hódmezővásárhelyen az ország legőrültebb autós és mezőgépész találkozóját: füstös driftautók, csúcsmodern mezőgazdasági gépek, veterán traktorok és elegáns oldtimerek várják a közönséget, akik idén nem csupán nézői, hanem tesztelői is lehetnek a számtalan érdekes járműnek.

Világhírű extrémsportolók Budapesten

Újabb világversenyt rendeznek a fővárosban augusztus 18-án: a FISE extrém sportok világkupáján BMX-esek, görkorisok, deszkások és szörfösök mutatnak be elképezetően látványos és hajmeresztő trükköket, amilyeneket eddig még sosem láthattunk Magyarországon.

Balatoni Kalauz

Ha nyár, akkor Balaton! Összegyűjtöttük, hogy a fürdőzést és nyaralást hol, milyen programokkal tehetjük színesebbé. Érdemes többször visszatérni, mert az összeállítás folyamatosan frissül!

Jegyajánló

Mesterségek Ünnepe

2017. augusztus 17-20.
Az ország legnagyobb nemzetközi kézműves fesztiválján, a Mesterségek Ünnepén több, mint 800 hazai és határon túli mester mellett több külföldi kézműves mutatja be mesterségét és hagyományos módon elkészített kézműves termékeit.

Kerekdomb Fesztivál 2017 ősz

2017. szeptember 8-10.
A Magyar Turisztikai Ügynökség támogatásával idén második alkalommal megvalósuló Kerekdomb igazi összművészeti hétvégére várja azokat, akik még szeptemberben sem szívesen intenek búcsút a fesztiváloknak.

Hétvégére ajánljuk

Mesterségek Ünnepe

Augusztus 17-20., Budai Vár
Az ország legnagyobb nemzetközi kézműves fesztiválján, a Mesterségek Ünnepén több, mint 800 hazai és határon túli mester mellett több külföldi kézműves mutatja be mesterségét és hagyományos módon elkészített kézműves termékeit. Az idei díszvendég Mongólia és kiemelt téma a hímzés.

Zsámbéki Köztársaság Hétvége

Augusztus 18-19., Zsámbéki Színházi Bázis
Ismét Zsámbék elhagyott katonai bázisán elevenedik meg Horváth Illés rendezésében Szálinger Balázs díjnyertes, Köztársaság című drámája, ezúttal igazi kuriózum eseményekkel kiegészülve. Kiállítás nyílik az otthon témájáról, Magyarországon először vetítik le a Berlinben élő szíriai Liwaa Yazji Haunted című filmjét.

Koronázási Ünnepi Játékok

Augusztus 18-20., Székesfehérvár
Az összművészeti fesztiválnak köszönhetően az ország egykori szakrális központjának, az Árpád-házi királyok ősi koronázóvárosának falai közé erre az időre beköltözik a középkor. Királyok, királylányok, lovagok jönnek szemben az utcán, fegyveres vitézek vívnak csatákat, énekmondók, csepűrágók szórakoztatják a járókelőket három napon át.

Extrémsportok fesztiválja Budapesten - FISE World Series

Augusztus 18-20., Kopaszi gát, Budapest
A FISE World Series idén húsz éve rendez versenyt az extrém sportok szerelmeseinek, a szezont rendszeresen a sportverseny szülővárosában, a franciaországi Montpellier-ben kezdik. Ezután idén Magyarország, Kanada és Kína is otthont ad a döntőknek.

Vodka Fesztivál Budapest

Augusztus 19-20., Millenáris, Budapest
Nyárzáró party vodkával....a zene és az ital tehát rögtön adott is egy jó bulihoz! Sztárfellépők: Tania Evans (ex-Culture Beat) JAYDEE

Nekem Velence - Ünnep

Augusztus 19-20., Velence Korzó
Az államalapítás ünnepe előtt tartja Velence város szülinapi zsúrját, amelyet napközben különböző izgalmas programokkal dobnak fel a szervezők, este pedig jöhet a torta tetején a tűzijáték! Sztárfellépő LayZee aka MR. PRESIDENT!

Szuper Szombat

WeLove Balaton Festival

Augusztus 19., Plázs, Siófok
2016 nyarán a Plázs Siófok Official fehér homokos partján is több ezren tomboltak, mikor TIMMY Trumpet felugrott a színpadra. Nem lesz ez másként idén sem, hiszen kedvenc közönségének ezúttal is kirobbanóan ütős szettel készül!

RetroStars

Augusztus 19., SunCity, Balatonfüred
Színpad V-TECH, ZOLTÁN ERIKA, AD STUDIO ANIMAL CANNIBALS, NÁKSI, BETTY LOVE SUB BASS MONSTER, DJ DOMINIQUE UFO, SPLASH, HIP HOP BOYZ VIP Piano Bar RAKONCZAI IMRE After Party (4 helyszínen!)

Fitt Plázs

Augusztus 19., Plázs, Siófok
A nyár utolsó Scitec Fitt Plázs rendezvényén találkozhatsz a testépítés legjobbjaival, valamint fitneszbajnokokkal és olimpikonokkal, akikkel akár egy közös edzésre is beállhatsz.

JÖN-JÖN-JÖN!

Freedom X Fest

Augusztus 26-27., Budapest
Egy fesztivál a kötöttségek nélküli, helyfüggetlen életről, a munka és szabadidő valódi egyensúlyáról. A Freedom Summit Online rendezvénysorozat első LIVE megvalósítása.

Sóletfesztivál

Augusztus 27., Kazinczy utca, Budapest
A 3. Sóletfesztivál ismét felejthetetlen, kóser gasztronómiai élménnyel vár minden korosztályt a nyár utolsó hétvégéjén. A résztvevők nemcsak négy különböző ország sóletjét, hanem számos más tradicionális zsidó ételt is megkóstolhatnak, illetve bepillantást nyerhetnek a kóser konyha és zsidó élet rejtelmeibe.

Judo Világbajnokság

Augusztus 28.- szeptember 3., Papp László Budapest Sportaréna
A Magyar Judo Szövetség számos Európa-bajnokság, valamint a junior és ifjúsági világbajnokság szervezése után 2017-ben a felnőtt judo világbajnokság megszervezésének jogát is megkapták.

Pesthidegkúti Nyári Művészeti Fesztivál

Augusztus 30. - szeptember 3., Klebelsberg Kulturkúria
Nyárvégi vigasság - Arany fonálon hagyományok és a jövő fényei Arany János tiszteletére A megnyitó után a Városmajori Szabadtéri Színpad - Így szerettek ők - vendégjátékával indul a rendezvénysorozat. Színházi előadások, koncertek, kiállítások, gyermekprogramok, matinék nyújtanak hasznos időtöltést.

Y.EAST Fesztivál

Szeptember 1-3., Zsámbéki Színházi Bázis
Feledhetetlen kalandok lenyűgöző természeti környezetben. Újra startol a Y.EAST fesztivál, melyen az utóbbi évek legjelesebb cseh és magyar előadásai mellett táncház, koncertek, szabadtéri mozi, eredeti kópiás filmvetítések a 20-as, 30-as évek filmjeiből, sátortábor és izgalmas gyerekprogramok várják a fesztiválra költözőket.

Robot vezényel Verdit

Egy humanoid robot debütál karmesterként szeptemberben egy toszkánai zenekar élén, amely Andrea Bocelli sztártenor közreműködésével Verdi műveit játssza majd.