Programkereső

fesztiválajánló

Educatio Kiállítás 2017

Budapest, január 19-21.
Közel 200 kiállító és 30.000 látogató. Hazai és külföldi felsőoktatási intézmények, nyelviskolák, szakképzések, duális képzések és a legújabb oktatási fejlesztések egy helyen! Immár 17. alkalommal, 3 napon keresztül várja a látogatókat az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás: a középiskolás diákokat, mester képzést kereső hallgatókat, szülőket, pedagógusokat, intézményvezetőket és -fenntartókat.

Téli Etyeki Piknik

Etyek, január 21.
Téli dűnék, forralt bor, Gasztrosétány farsangkor! Etyeki Piknik tüzes és gőzölgő italokkal, toros ételekkel és igazi mulatsággal: Berecz Istvánnal és barátaival valamint a Fokos zenekarral.

Succes DAY Budapest

Budapest, január 21.
A programok közt többek közt nyílt üzleti bemutató, Fireflies és HDS elismerések, sikertörténetek, utazási beszámolók, showműsorok szerepelnek.

Brahms-maraton

Budapest, január 22.
Az egész napos rendezvény programja Johannes Brahms négy szimfóniája mellett zongoradarabjaiból, kamarazenekari, kamara- és kórusműveiből áll össze.

Operavizsga-fesztivál

Budapest, január 18-22.
A fesztivál során a hazai közönség megismerheti a Zeneakadémia külföldi társintézményeinek vizsgadarabjait is, a fesztiválra a Zeneakadémia aktuális operavizsga előadása mellé 3-4 egyetem hozza újító szellemű előadásait.

jönjönjön

Hollywood Magyarországon - Hans Zimmer est Lisa Gerrarddal

Több városban, február 12-20.
Büszkén mondhatjuk el országunkról, hogy rengeteg amerikai szuperprodukciót forgattak már a mi területeinken. Filmstúdióink és a mindenképpen eredeti és egyedi építésű városaink, épületeik miden egyes alkalommal ámulatba ejtik a Hollywoodi producereket, rendezőket, operatőröket. Azt azonban kevésbé gondoltuk volna, hogy eljön az a pillanat, amikor Hollywood Magyarországra költözik.

Uránia Filmnapok

Budapest, február 1-5.
Az Uránia negyedik alkalommal jelentkező filmfesztiválja ezúttal a montázs fogalma köré szerveződik, és a korai némafilmektől Pálfi György Final Cutjáig a filmtörténet ritkán látható gyöngyszemeiből nyújt izgalmas válogatást.

Finn Filmnapok

Budapest, február 8-12.
A Finn Filmnapok a tél legsötétebb napjain kilenc nagyszerű finn filmmel örvendezteti meg a magyarországi mozirajongókat, melyek a mai finn filmművészet néhány legragyogóbb tehetségét is felvonultatják.

Pécsi Csokoládé Karnevál

Pécs, február 4-5.
Az ország minden részéből érkező csokoládék vására. A látogatók személyesen találkozhatnak a magyar kézműves manufaktúrák csokoládékészítőivel, s megvásárolhatják a még sehol sem látott különleges csokoládékat.

Happy Cat Nemzetközi Macskakiállítás

Budapest, február 11-12.
A kiállításon naponta több száz különleges macska, állatorvosi tanácsadás, gyerekprogramok, táp és felszerelés - vásár várja az érdeklődőket. A macskák mellett törpe és óriásnyulak, vadászgörények, törpesünök és kisrágcsálók is részt vesznek a rendezvényen.

Jegyajánló

Programkereső