Programkereső

gyulai pálinkafesztivál

Gyulai Pálinkafesztivál

A rendezvény három napja alatt Gyulán a nemes hungarikum, a pálinka lesz a figyelem középpontjában. A pálinka a magyar emberek nemzeti büszkesége, a magyar gasztronómia nem képzelhető el a kitűnő hungarikum nélkül. A fesztiválon az ország mintegy 20 pálinka gyártójának több száz termékével ismerkedhetnek meg a látogatók: természetesen képviselteti magát a "hazai", azaz a gyulai Pálinka Manufaktúra, de érkezik kiállító Tiszaföldvártól kezdve Újszilváson át egészen Győrvárról is.

fesztiválajánló

PlayIT+ Plus Budapest

2017-ben egy új, a felnőtt gamerekre koncentráló rendezvénysorozat indul PlayITPlus néven. Miután véget ér a PlayIT Show és leszáll az este, egy rövid átállás után nyitja meg kapuit a PlayIT Plus a 18 éven felüli látogatóink számára.

ELLE Fashion Show 2017

Áprilisban Párizs újra Budapestre költözik! Az Elle az idén ötödik alkalommal mutatja be francia és magyar tervezők munkáit, és a rendezvény ez alkalommal a jövő jegyében zajlik.

Városligeti Majális

Idén is megrendezésre kerül a Városligeti Majális, ami felhőtlen kikapcsolódást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Lesz vásári forgatag, gasztronómia, vidámpark, színpadi programok, sztárfellépők.

Floralia Tavaszköszöntő Ünnep

Székesfehérvár és Tác közös büszkesége, az újjáépült Gorsium Régészeti Park 2017 tavaszán újra Floraliának ad helyet április 29-én és 30-án.

Jegyajánló

PlayIT Show Pécs

A PlayIT Show a Budapest Game Show, Magyarország első valódi játékos expójának jogutódja, mely évente kétszer Budapesten, és több vidéki nagyvárosban nyújt érdekes és változatos programokat.

Minden más a hosszú hétvégére

27. Tartóshullám MediaWave Együttlét

Több mint 90 film, 40 koncert, művészeti projektek - a 27 Tartóshullám Mediawave Együttlét idén is megtölti zenével és mozgóképpel a Monostori Erődöt április 27. és május 1. között.

Ukmukkfukk Zinefeszt

A tavalyi sikeres debütálást követően idén is lesz Ukmukfukk Zinfeszt, amely ezúttal már nemzetközivé bővül.

Programkereső