Programkereső

eheti fesztiválok

I. Történelmi Kézműves Vásár és Hagyományőrző Találkozó

Összehívjuk a magyar hagyományőrző közösség apraját és nagyját, a rómaiaktól egészen a 19. századig. A rendezvény célja, hogy találkozóhelyet teremtsenek a magyar hagyományőrző közösség aprajának-nagyjának, a történelmi kézműveseknek és a felhasználó közösségnek, legyen az kutató, vívó, íjász, életmód rekonstruáló vagy hobbista. Ez a rendezvény a "szakmától" a "szakmának" szól. Itt elsősorban olyan kézművesekkel találkozhatsz, akik magas minőségű korhű portékát kínálnak.

MineShow Pécs

2017 tavaszán már Pécs városa sem marad saját MineShow nélkül. Az EXPO Centerben várnak benneteket egy hatalmas Minecraft bulira!

BÁBU Fesztivál

Budapest, március 20-24.
A fesztivál célja indulása óta változatlan: kő- és független bábszínházak izgalmas, új utakat kereső bábelőadásait bemutatni a fővárosban.

Művészeti Filmklub a Várkert Bazárban

A Testőrpalotában 2017 júniusáig izgalmas művészeti filmek által élővé válank, személyes közelségbe kerülnek híres nagy alkotók és művészeti szentélyek.

FÉL10 minifeszt - 10 éves a FÉLonline.hu

A lap fennállásának 10. évfordulóját ünnepli a minifesztivál, sőt a jeles alkalomra FÉL10 címmel egy könyvet, egy irodalmi antológiát jelentetnek meg az elmúlt 10 év szerzőinek közreműködésével.

Get Closer Budapest Jazz Fesztivál

Budapest, március 24-26.
Nemzetközi jazzlegendák és hazai kiválóságok lesznek a vendégei az idén háromnapos, világviszonylatban is kiemelkedő line-uppal dolgozó Get Closer Budapest Jazz Fesztiválnak.

MOST FESZT 2017

Tatabánya, március 22-26.
A fesztivál keresztmetszetét kívánja adni annak a művészi teljesítménynek, melyet a független, a határon túli és a vidéki társulatok monodráma és stúdiószínházi előadásai kínálnak.

Jegyajánló

jön

Az Irodalom Éjszakája

Budapest, március 30,
22 kortárs szerző, Murakamitól Roald Dahlig és 22 színész, Bán Jánostól Vajdai Vilmosig találkozik 22 izgalmas belvárosi helyszínen. A tavalyi nagy siker után ismét különleges kulturális happening költözik Budapest belvárosába: az Irodalom Éjszakáján kortárs világirodalmi szerzők művei V. és IX. kerületi helyszíneken, többek között a Petőfi Irodalmi Múzeumban, az Új Városházán, a Szabadság híd pesti hídfőjén, a Vásárcsarnokban és a Veres Pálné Gimnáziumban kelnek életre a Katona József Színház színművészeinek előadásában.

Friss Hús rövidfilmfesztivál

Budapest, március 29.-április 2.
A Daazo.com 2017 tavaszán újra megrendezi a Friss Hús Budapest nemzetközi rövidfilmfesztivált. A szervezők 2015. január után készült nemzetközi és magyar rövidfilmekből válogatják ki a fesztivál programjában vetítendő filmeket.

Budapest FotóFesztivál

Budapest, február 28.-április 30.
A 2017 tavaszán első alkalommal megrendezésre kerülő Budapest FotóFesztivál két hónapot átívelő kiállítássorozat keretében mutatja be a kortárs és a klasszikus magyar, valamint a nemzetközi fotográfia értékeit, újdonságait.

Gyulai Kolbász- és Sódarmustra

Gyula, március 31.-április 2.
A rendezvény, mely minden évben szezonnyitónak számít a gasztro-kulturális fesztiválok között, fantasztikus nagykoncerteket, sokszínű programokat és három napos bevezetést kínál a magyar gasztronómia kiemelkedő csodájának: a gyulai kolbász és sódar világába.

Budapesti Tavaszi Fesztivál 2017

Budapest, március 31.-április 23.
Mások mellett John Malkovich, Georg Baselitz, Gyenyisz Macujev, Daniele Gatti és a Komische Oper Berlin előadásaival, munkáival is találkozhat a közönség a 37. Budapesti Tavaszi Fesztiválon (BTF), amelyen 40 helyszínen több mint 120 program várja az érdeklődőket

Oldtimer Show

Budapest, április 7-9.
Az Oldtimer Show Kft. ismét új kiállítási anyagot mutat be, még több külföldi résztvevővel. Több mint 500 oldtimer jármű lesz bemutatva, ami 500 különböző járműtípust jelent. Minden típusból a fellelhető legszebb példányt mutatják be.

PONT Fesztivál

Budapest, április 1-2.
Új, zenei (és egyéb) ínyencségekkel teli fesztivált hívott életre a budapesti WOMEX-et és több kurrens zenei fesztivált is jegyző Hangvető a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében. A Várkert Bazárba csalogató PONT Fesztivál pont olyan zenéket hoz el, melyektől garantáltan tátva marad a szánk.

Programkereső