Programkereső

Hasznos és érdekes

Így vágj neki a Színházak Éjszakájának!

„Gyere, rakjuk össze az éjszakát. És tartsuk egyben hajnalig. Nekem az se baj, ha nálam vagy nálad. Pár percre szétesik.” – A 2017. szeptember 16-án látogatható Színházak Éjszakája hivatalos dala kezdődik így, amelyet a The Biebers és Puskás Peti alkottak meg.

Rollerrel a Hősök terétől a Kincsem Parkig

Magyarország eddigi leghosszabb roller-felvonulását szervezik szeptember 2-án. A résztvevők a Hősök terétől a Kincsem parkig gurulnak, hogy a rollert, mint környezetkímélő közlekedési eszközt népszerűsítsék.

A TNT jótékonysági koncerttel zárja a PLÁZSt

Lassan hagyománnyá válik, hogy a nyári lazulás központja, a siófoki PLÁZS valamilyen jó ügynek szentelje zárókoncertjét. Augusztus 26-án, a TNT lép fel egy vadiúj show-val, és ezúttal a Siófoki Állatvédő Egyesületnek ajánlják fel a gyűjtés bevételét.

Balatoni Kalauz

Ha nyár, akkor Balaton! Összegyűjtöttük, hogy a fürdőzést és nyaralást hol, milyen programokkal tehetjük színesebbé. Érdemes többször visszatérni, mert az összeállítás folyamatosan frissül!

Jegyajánló

Kamion Európa-bajnokság és Fesztivál

2017. augusztus 26-27.
A mogyoródi aszfaltcsíkon először 1987-ben száguldottak ilyen monstrumok egészen 1990-ig, az új időszámítás 2015-ben kezdődött. Ekkor azonban már egy letisztult szabályrendszer szerint versenyeztek a kamionok, lényegében a leglátványosabb, a csúcskategóriák prototípusai alkotják a mezőnyt.

Kerekdomb Fesztivál 2017 ősz

2017. szeptember 8-10.
A Magyar Turisztikai Ügynökség támogatásával idén második alkalommal megvalósuló Kerekdomb igazi összművészeti hétvégére várja azokat, akik még szeptemberben sem szívesen intenek búcsút a fesztiváloknak.

Őszi ruhatárfrissítő hadjárat

Az évszakváltás egyet jelent a ruhatárfrissítéssel, ami lássuk be, az őszi szezonban megterhelő lehet, de nem a Premier Outlettel! A Vásárlási Maraton ideje alatt akár 90% kedvezménnyel vásárolhatunk.

Erős Nyárzáró Bulik a héten

SZIN - Szegedi Ifjúsági Napok

A Szegedi Ifjúsági Napok története 1968-ban kezdődött, így igazán fogalommá vált a szegedi fiatalok, és mindenki számára, akinek ma vyga egykor valamilyen kötődése volt Szegedhez. A 2000-es évek végétől a fenntarthatóság, az okötudatosság is begyűrűzött a fesztiválra, 2009-ben Zöld Fesztivál díjat, és kiváló minősítést is nyert.

STRAND Fesztivál

A You Me at Six, Alan Walker, Wilkinson, Alle Farben és Vigiland érkezik a korábban már bejelentett Bastille, John Newman, az Icona Pop, Redfoo és a legfontosabb hazai koncertkínálat mellé.

Zorall Sörolimpia

Négy legendás zenekar egy estén a X. jubileumi Sörolimpián. A Moby Dick, a Sex Action, a Sing Sing és a Tankcsapda az 1993-as "Masters of Rock" koncertsorozat előtt tiszteleg. Mind a négy banda több, mint 25 éve a hazai rock élet kiemelkedő alakja, és hosszú idő után újra együtt.

Moto-Rock Weekend

Amióta létezik a rockzene, azóta elválaszthatatlan a motoroktól és a chopperektől. Különösen hangulatos az élmény ha az előbbi kettőhöz egy pazar helyszín is párosul. A három napos rendezvényen minden korosztály számára kiváló programlehetőségeket kínálnak a szervezők, így nem kell aggódniuk a családosoknak sem.

B.my.LAKE Fesztivál 2017

4 napon át főszerepben a techno/tech-house/minimal/house! A nyár legjobban várt underground fesztiválja változatlanul nívós programmal várja az elektronikus zene legnagyobb szerelmeseit.

JÖN-JÖN-JÖN!

Freedom X Fest

Augusztus 26-27., Budapest
Egy fesztivál a kötöttségek nélküli, helyfüggetlen életről, a munka és szabadidő valódi egyensúlyáról. A Freedom Summit Online rendezvénysorozat első LIVE megvalósítása.

Sóletfesztivál

Augusztus 27., Kazinczy utca, Budapest
A 3. Sóletfesztivál ismét felejthetetlen, kóser gasztronómiai élménnyel vár minden korosztályt a nyár utolsó hétvégéjén. A résztvevők nemcsak négy különböző ország sóletjét, hanem számos más tradicionális zsidó ételt is megkóstolhatnak, illetve bepillantást nyerhetnek a kóser konyha és zsidó élet rejtelmeibe.

Judo Világbajnokság

Augusztus 28.- szeptember 3., Papp László Budapest Sportaréna
A Magyar Judo Szövetség számos Európa-bajnokság, valamint a junior és ifjúsági világbajnokság szervezése után 2017-ben a felnőtt judo világbajnokság megszervezésének jogát is megkapták.

Pesthidegkúti Nyári Művészeti Fesztivál

Augusztus 30. - szeptember 3., Klebelsberg Kulturkúria
Nyárvégi vigasság - Arany fonálon hagyományok és a jövő fényei Arany János tiszteletére A megnyitó után a Városmajori Szabadtéri Színpad - Így szerettek ők - vendégjátékával indul a rendezvénysorozat. Színházi előadások, koncertek, kiállítások, gyermekprogramok, matinék nyújtanak hasznos időtöltést.

Y.EAST Fesztivál

Szeptember 1-3., Zsámbéki Színházi Bázis
Feledhetetlen kalandok lenyűgöző természeti környezetben. Újra startol a Y.EAST fesztivál, melyen az utóbbi évek legjelesebb cseh és magyar előadásai mellett táncház, koncertek, szabadtéri mozi, eredeti kópiás filmvetítések a 20-as, 30-as évek filmjeiből, sátortábor és izgalmas gyerekprogramok várják a fesztiválra költözőket.