Gyönyörű a várva várt rajongói Indiana Jones-rajzfilm

Sajnos csak másfél perces, de ha van esze a Lucasfilmnek, tévésorozatot csinál belőle.

A jó hír: Patrick Schoenmaker és a barátai ma végre bemutatták a YouTube-on a hetekkel ezelőtt beígért The Adventures of Indiana Jones rajzfilmjüket!

A rossz hír: A rajzfilm mindössze másfél perces, mert Schoenmakerék 5 évnyi ingyenmunkával csak ennyit tudtak kihozni egy hobbiprojektből...

Persze a végeredmény így is nagyon szórakoztató! Az egész olyan, mintha egy soha el nem készült, '90-es évekbeli Indiana Jones-rajzfilm intrója lenne a Cartoon Network vagy a Warner animációs részlegétől. A fiatal Indy mindenféle vicces kalandokba keveredve, mérges aligátorok és indiánok elől menekülve lepofozza a világuralomra törő okkult nácik bandáját, kihoz egy többezer éves ereklyét az összedőlni készülő, ősi templomból, megcsókolja Mariont, és még pont időben beesik a New York-i főiskolára, megtartani a régészeti előadását.

indianajones_animated_sch_1.jpg

A kisfilm az Indy-rajongók körében is nagy sikert aratott, a kommentelők rendre arra kérik Schoenmakeréket, hogy kopogtassanak be a videóval a Disneyhez és a Lucasfilmhez, és lobbizzanak ki egy rakás pénzt egy 10-12 epizódos rajzfilmsorozatra!

indianajones_animated_sch_11.jpg

Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy ez az Indy-rajzfilm egyszer már megjárta a Lucasfilm irodáit: Patrick Schoenmaker  és George Lucas a Kristálykoponya idején meg is állapodtak abban, hogy az Indy franchise is kap egy olyan könnyed hangvételű animációs sorozatot, mint a Genndy Tartakovsky-féle Star Wars volt, de ebből végül nem lett semmi. Talán majd most!