Titanic: Blood and Steel

Bakancslistához adom
ír-angol-olasz-francia-kanadai-spanyol drámasorozat, 2012

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Szereplők

Mark Muir
Sofia Silvestri
Lord Pirrie
Thomas Andrews
Pietro Silvestri
Sir Henry Carlton
Conor McCann

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
Rommi 2012 júl. 02. - 18:29:19 8/10 Előzmény Rommi
Na mindegy, végül megnéztem a youtube-on, fentvan az egész olaszul. Nagyon-nagyon tetszett, ajánlom mindenkinek... igazából nem annyira a Titanic a lényeg benne, de fantasztikusan jó ötlet volt filmet rendezni végre nem a süllyedésérõl, hanem az építésének körülményeirõl. Remek ír és olasz színészek játszanak benne, akikrõl eddig nemigen hallottunk. A felkapottabb színészek annyira nem voltak érdekesek benne (Kevin Zegers engem kissé irritált, Neve Campell karaktere lényegtelen, felesleges volt sztem beletenni a filmbe).
Az egész film nagyon igényes és szép, ami a külcsínyt illeti: a hajó és a dokk ugyan számítógépes grafika, de jól néz ki, igényesek a kosztümök és a korabeli hangulatot is jól hozza. Plusz a zenéje is nagyon szép.
Ha viszont valakit a pontos adatok és tények érdekelnek a Titanicról, az inkább nézzen meg egy dokumentumfilmet, mert ezt hiányosnak és pontatlannak fogja tartani.
Van benne persze romantika és giccs is, de nem nyálas, szerintem teljesen elviselhetõ, nem egy szappanoperáról van szó hál Istennek.
8/10
Rommi 2012 jún. 13. - 15:29:48 8/10
Most végülis fog jönni hozzánk is ez a film? A honlapjukon fel vannak sorolva európai országok, ahol leadják majd, de Mo. nincs köztük. Azt tudom, hogy az olaszoknál már leadták. Bele is néztem, nagyon szép kiállítású film, de mondják, h nem teljesen korrekt.