London, Párizs, New York

Bakancslistához adom
London Paris New York
indiai romantikus film, 100 perc, 2012

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Három időpont, három város, három nagyon különböző találkozás. Egy konzervatív, kissé tudálékos lány és egy bolondos, kedves léhűtő fiú szerelme Aditi Rao Hydari, a hercegi vonalból származó indiai színésznő és Ali Zafar, a pakisztáni popikon főszereplésével.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
katyusa53 2012 aug. 15. - 07:35:39 10/10
Hölgyeim és Uraim! Ha Önök nem az alapján ítélnek meg egy filmet, hogy hol és kik készítették, hanem a tartalom és színészi játék kedvéért ülnek le megnézni, akkor dõljenek hátra a fotelban és élvezzék ezt a remek alkotást. Egyelõre persze, csak otthon, mert arra azért még várni kell, hogy a mozikban hindi filmet adjanak. Még akkor is, ha az nem hagyományos indiai film, mint amilyen ez is. Mindössze egy zenés-táncos jelenet van benne - de az abszolút kiváló - és tartalma is kb. a fele a tradicionális hindi filmeknek.
Miközben nézik, minden bizonnyal elgondolkodnak azon, hogy ez akár Önökkel is megtörténhet (ett volna), illetve talán azon is, miért is vonz több embert egy "B" kategóriás nyugati film 23. része egy indiai filmnél. Akit érdekel és nem talál hozzá linket, dobjon egy privit és megoldjuk.
Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=7vM1bFROka4