Család újratöltve!

Bakancslistához adom
The Open Road
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai vígjáték, 90 perc, 2009

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

A nem túl nagy sikereket elért sportoló, Carlton (Justin Timberlake) édesanyja megbetegszik, ezért egy közös utazásra kényszerül baseball legenda édesapjával (Jeff Bridges). Hogy elkerülje a veszekedéseket, Carlton barátnőjét is magával viszi a hosszú útra, ahol a felmerülő problémák ellenére lassan újra egymásra talál apa és fia.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
SnakePlissken8899 2017 febr. 10. - 07:13:42
Szerintem az 5,8 teljesen reális pontszám. Nem ér többet, igaz kevesebbet sem. Egy közepes családbarát romantikus film, talán még egy szájra puszi sincs benne, bár a végén bealudtam, szóval ebben nem vagyok biztos.
Kate Mara nagyon szép nõ, nekem legalábbis nagyon tetszik, Timberlake hozza a tõle megszokott átlagos szintet, a többieket én nem ismerem, lehet tizenöt, húsz talán harminc éve nagy neveknek számítottak.
Amikor a hülye fordítás miatt elhangzott a Lucille név akkor meg jót nevettem és rögtön Negan ugrott be meg a hülye baseball ütõje, ráadásul a srác apja és õ is baseball játékos... te jó ISTEN! URAM ATYÁM! Micsoda felismerés :D :D
8/10
Xxy92 2016 okt. 23. - 23:58:53 8/10
A viszonylag nagy nevek ellenére méltatlanul ismeretlen ez a film Magyarországon. Szerintem az itteni szavazata (jelenleg 5,9) is kevesebb, mint amennyit ér.
Nekem nagyon tetszett. Meglehetõsen lassú folyású filmrõl van szó, mely road movie ugyan, de a hangsúlyt nem a helyekre, hanem az emberi érzésekre fekteti. Az elhidegült apa-fiú kapcsolatba önkéntelenül is betársul egy alapvetõen pozitív fiatal lány, kinek jelenléte meglepõ fordulatokkal szolgál mindkettõjük, de még a saját maga számára is.

Az RTL2 vetítette egy nyári éjen; igen hangulatos volt. Javaslom mindenkinek, aki szereti a kis költségvetésû, emberi érzésekrõl szóló filmeket.


8