Érzések és érintések

Bakancslistához adom
Touchy Feely
amerikai filmdráma, 89 perc, 2013

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Abby keresett masszőr, és szabad szellemű nő. A bátyja, Paul viszont a rutin és a konvenciók rabja, fogorvosként dolgozik a taposómalomban. Egy váratlan helyzet mindkettőjük életére kihatással van. Abby ugyanis megmagyarázhatatlan módon irtózni kezd az emberi test érintésétől, amely nemcsak a munkáját lehetetleníti el, de kihatással van a szerelmi életére is. Paul viszont csodálatos képességre tesz szert. A gyógyító érintésének hamar híre megy, ami nemcsak a praxisát, de a magánéletét is megújítja.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
yaka 2017 okt. 09. - 15:54:40 7/10
Mivel szeretem a független filmeket, és nagy Dewitt & Page rajongó vagyok, ezért izgatottan vártam ezt a filmet is. Enyhén csalódtam, de szeretném leszögezni, hogy azért több erénye is van a filmnek: nagyon jól játszanak a színészek (mindegyik), és vannak jó jelenetek. A bajom csak az, hogy ezek a pozitív villanások egyáltalán nem állnak össze egy egésszé. Úgy álltam fel a film végén, mint aki félkész kaját evett... 7/10

**** SPOILER ****
A testvérpár sorsa akkor fordul jóra, miután mindketten Extasy-t szedtek be. Dewitt és Page szembenéz élete nagy fellángolásával, és utána mindketten úgy döntenek, hogy biztosra játszanak: Dewitt visszatér a barátjához, Page pedig, "ha ló nincs, szamár is jó" alapon elfogadja annak a srácnak a közeledését, aki kezdettõl odavan érte. AKKOR MOST AZ ÜZENET AZ, HOGY... ???
**** SPOILER VÉGE ****
adamnagysweetmovie 2015 febr. 05. - 22:00:51
"mindenkinek ajánlható"