Daltól dalig

Bakancslistához adom
Song to Song
15 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai romantikus film, 145 perc, 2017

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
Ildikó Nóra 2023 szept. 20. - 17:17:18 6/10
A filmet a szereposztás miatt néztem meg, egyszer megnézhető, rögtön látszik rajta, hogy Terrence M. rendezte. Rooney M.-Michael F. és Cate B.-Ryan G. páros egyáltalán nem illett össze. Kár, hogy a rendező ezen filmjében is alig derül ki valami a főszereplőkről. Az operatőri munka, színészi alakítások, filmzene tetszett.
1/10
ABanonym 2018 máj. 11. - 09:42:07 1/10
Végigszenvedtem ezt a hihetetlen pocsék, több mint 2 órás filmet. Híres színészek unatkoznak a percenként váltakozó luxusvillákban, és konkrétan SEMMI nem történik.

Kritikák, amik hűen tükrözik véleményemet, és magam sem fogalmazhattam volna meg jobban:

"egy erőltetett szerelmi történetbe csomagolt öncélú blöff, amiben a világ legjobb színészei szaladgálnak egyik fesztiválról a másikra. A legnagyobb problémája az, hogy a színészek egyértelműen nem tudják, hogy éppen mit csinálnak. Vagy mit kellene csinálniuk. Ne gondoljuk, hogy hirtelenjében Michael Fassbender, Cate Blanchett vagy Ryan Gosling egymást látva hirtelen elfelejtette, hogyan is kell művelni ezt a szakmát, sokkal inkább arról van szó, hogy fogalmuk sem volt, az éppen forgatott jelenet hol fog végül végződni a filmben. Vagy egyáltalán bekerül-e. Vagy egyáltalán ők maguk bekerülnek-e."
http://filmmanias.eblog.hu/kritika-song-to-song-2017-19256

"Egyre üresebb és súlytalanabb nagyotmondás, az egyre kevésbé komolyan vehető ezotéria, és a megmosolyogtató bölcsészmerengés. A lebegő intellektuális jelenlétté vált narráció itt már tényleg a csontig szikkadt sablon-tőmondatokkal dolgozik. Egyszerre komikus és giccses, ahogy ezek a túlságosan nyilvánvaló, túlságosan leegyszerűsített és túlságosan szépelgő sorok elhangzanak az álmosítóan hullámzó képek felett, mintegy ítéletet mondva azokra is."
https://www.filmtekercs.hu/devede/song-to-song-kritika
6/10
Kiskacsavilága 2018 márc. 11. - 10:50:06 6/10
Érdekes film.