Éjféli stoppos

Bakancslistához adom
Midnight Ride
amerikai akciófilm, 89 perc, 1990

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

Lara egy veszekedés után sírva menekül el férjétől, remélve, hogy házasságát és problémáit maga mögött hagyhatja. Eddigi gondjai azonban hamarosan semmisnek tűnnek, menekülése a szabadságba lidérces utazássá válik. Kocsijába felvesz egy stoppost, akiről rövidesen kiderül, pszichopata gyilkos. Helyzete reménytelen, mígnem feltűnik férje, Lawson, aki a lehetetlent is megkísérli, hogy feleségét élve visszakapja.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Joan Fontaine 2021 márc. 11. - 16:30:56
Ugye ugye, kellett itt anyucinak ennyire ugrándozni, mert a férj túl sokat dolgozik. Sokan vannak ebben a cipőben, de van ennél rosszabb is.
Az ember becsülje meg, amije van, mert a külvilág sokkal veszélyesebb, mint néha egyedül maradni otthon. Ja, és szép lövés volt.
frenchbullie 2015 szept. 21. - 05:18:29
Üdv! A film... Olyan igazi-igazi VHS korszakbeli pszichothriller-féle, nosztalgiázásra alkalmas.
Emlékeim szerint Dudikoff a filmjeiben fõként harcmûvészkedett, vártam, hogy majd most is így tesz, de meglepõdtem, mert nem. Ez egy más mese. Mark Hamill egyszerûen zseniális, az ördögien gonosz pszichopata szerepében, ebben a filmben már nem az a hamvas arcú, kék szemû srác, aki Skywalker-ként volt. Már értem, miért tartják úgy, hogy remek Joker(hang). Egyébként az Éjféli stoppos-ban Bor Zoltán is remekel, Hamill szinkronhangjaként. Azok a gúnyos, beteges kacajok, egészen hátborzongatóak...
Anditos 2008 aug. 25. - 21:18:47 Előzmény zora
Igen, de félelmetesen hiteles volt. :-)
6/10
zora 2008 márc. 23. - 23:11:12 6/10
Sajnos Mark Hamill nagyon ronda szerepet kapott...