Smokey és a Bandita 3.

Bakancslistához adom
Smokey and the Bandit Part 3
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai vígjáték, 85 perc, 1983

Értékelés:

20 szavazatból
Szerinted?

A két Enos vendéglőt nyit és a rájuk oly jellemző módszerekkel akarják a kis vendéglátóhelyet reklámozni. Mivel Banditára nem számíthatnak, beveszik a buliba Cletust. Ahogy már megszoktuk, egyik kaland követi a másik botrányt: egy nagy hal landol a kocsi tetején és még egy új Bandita is előbukkan a semmiből. Ahol pedig ők megjelennek, hamarosan feltűnik nyomukban Buford T. Justice seriff is.

Stáblista:

Szereplők

Buford T. Justice
az eredeti Bandita
Cledus Snow / 'Bandita'
Big Enos Burdette
Junior Justice
Dusty Trails

Hozzászólások

Szerinted?
Blindmouse 2021 máj. 27. - 22:14:40 Előzmény KROK
És akkor még bele se futottál a Bandit goes Country című 4-5 részes sorozatba.. ami a Bandit nevet próbálta meglovagolni, de se Reynolds sincs benne, és Transam helyett is egy Stealth R/T-vel porol a főhős :D :D :D
6/10
KROK 2021 máj. 27. - 19:25:11 6/10
Nem tudom ki írta a portos leírást de egészen más a helyzet. Ezúttal Igazságosztó Bulldog sheriff áll a középpontban (úgy tűnik rájöttek, hogy az ő karaktere a legélvezetesebb), ezúttal neki kell egy halat elvinni A-ból B-be. A két Enos azonban felbéreli Cletust, aki hamarosan magát Banditána kiadva egy mégújabb (1982-es) Transammel megy a sheriff után, hogy megszerezze a halat. Amit a Sheriff nem hagy annyiban és megvan az üldözés.
Úgy tűnik ehhez a részhez már nem sikerült megnyerni Burt Reynolds-ot, mivel ő maga egyetlen montázs erejéig tűnik fel, egyébként végig Cletus az "ál"bandita.
Van pár látványos karambol, meg némi erotika benne, de szerintem csak azért, hogy mentsék a menthetőt.
Alapból nem lenne rossz, de olyan erőltetett folytatás ez.
ALDO 2014 jan. 19. - 18:32:22
Az elsõ két rész volt az igazi. Még ma is megállják a helyüket, pedig már betöltötték a harmadik X-et. De ez a 3. rész. Nevetséges, hogy a szõke Jerry Reed haját befestették és bajuszt növesztettek vele, hogy jobban hasonlítson Burt Reynoldsra.
A 90-es évekbeli verziókról már nem is beszélek.