Ebek közt a legszemtelenebb

Bakancslistához adom
Rover Dangerfield
amerikai animációs film, 74 perc, 1991

Értékelés:

16 szavazatból
Szerinted?

Ezúttal egy rajzfilmfigura képében jelenik meg az egyik legnépszerűbb amerikai komédiás, Rodney Dangerfield. Négylábú hősünk egy Las Vegas-i revütáncosnő kutyája. Derék és minden hájjal megkent állat, akinek elege van a talmi fényekből és a csillogásból. Miután elhagyja otthonát, nyakába veszi Amerikát. Megannyi kaland után egy, a világtól eldugott kis farmon találja meg a boldogságát. Egy igazi társ és megbecsülés vár rá, értékelik előkelő modorát.

Stáblista:

Szereplők

Rover Dangerfield hangja
Eddie hangja
Danny hangja
Raffles hangja
Rocky hangja

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Ford Mustang 2011 júl. 17. - 12:36:57
A rajzfilm '91-es gyártású, hossza 71'
pycur 2011 ápr. 09. - 20:08:23
Hasonló jó mese még a Charlie, minden kutya mennybe jut címû mese is. Azt a kazettát is rongyosra néztem meg ezt is csak ez eltûnt és 5 évig gondolkoztam hogy mi a mese címe :D De szerencsére már régebben rájöttem így meg tudtam találni.
Ajánlom minden kutyás mese kedvelõnek!
bogika87 2009 aug. 04. - 15:36:43
Sziasztok! Nagy örömömre szolgál, hogy megtaláltam a rajzfilmet magyarul!!!

Köszönet érte a feltöltõnek!

Itt a link!
http://forum.paytv.ro/showthread.php?t=83425&page=106
(az oldal alján)
Livender 2009 febr. 11. - 23:42:12 Előzmény sipka
Szerintem ez egy zseniális rajzfilm. Mindig imádtam, hatalmas hangulata van, egyik pillanatról a másikra komikus és tragikus. Bár már jó rég láttam, de sokat adnék, hogy ismét megnézhessem...

Azoknak ajánlom, akik szeretik a régi gengszterfilmeket és a 101 Kiskutyát. :)
sipka 2007 dec. 08. - 13:43:01
Rodney Dangerfield miatt jó ez a rajzfilm. Ezt azért merem kijelenteni, mivel õ írta a forgatókönyvet, és õ szólaltatta meg a filmben szereplõ kutyát. Bár lehetséges, hogy (színvonalban) eltörpül a szokásos Walt Disney alkotások mellett, de szerintem ez egy nagyon szuper, felnõttesebb poénokkal megtûzdelt rajzfilm. Szeretem az olyan meséket, amelyekben egy színész jellemére épül az egész film: ilyen példál a "8 õrült éjszaka" amelyben Adam Sandler-é a fõ-fõ-fõszerep. Vagy példának okáért, ott van a "Z, a hangya", amelyben Woody Allen (szokásos) ironikus monologját hallgathatjuk, hogy milyen borzalmas a hangyalét. A "Rover Dangerfield"-be pedig Rodney Dangerfield vicces "stand up comedy"-s beszólásait figyelhetjük meg... Tehát (szerintem) nagyon jók szoktak lenni, az ilyen (híresség központú) rajzfilmek :) Csak az a legrosszabb, hogy a "Rover" kb. 74 perces... Pedig tudtam volna még nézni... Na mindegy. Remélem, hogy hamarosan kiadják DVD-n... Már nagyon várom!!! :)