Másnak tűnő szerelem

Bakancslistához adom
El amor no es como lo pintan
mexikói tévéfilmsorozat, 2000

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Alicia intelligens, átlagos külsejű lány, nagyszerű a humora, ám egy kicsit túlsúlyos. Egész életében arról álmodott, hogy megtalálja azt a férfit, aki tökéletes lelki társa lenne, és olyannak szeretné, amilyen.
Két jelöltje is van. Az első Cesar Sabatie, a jóképű publicista, aki filmrendező szeretne lenni, ám eddigi filmjei mind szörnyűek. Alicia a második jelöltek egy internetes chat-vonalon találja meg. Nagyon szimpatikus neki azismeretlen férfi, de nem mer vele i, mert attól fél, hogy csalódást okozna neki. Már csaknem beletörődött abba, hogy Cesar felesége lesz, akit azonban túlságosan is motiválnak a szép nők, a hatalom és a pénz, ezért Alicia fél, hogy hibát követne el.
Alicia tudja, hogy sosem lesz szép, ám hisz abban, hogy az igaz szerelem mindent legyőz, és Cesar is rájön majd, hogy ő az egyetlen igaz szerelme. Az igaz szerelemért folytatott keresése során Alicia-ban egyre erősebb a sejtés, hogy Cesar és internetes szerelme valóban ugyanaz az egy ember...
Ki mondta, hogy egy csúnya lány nem lehet boldog? Az élet teli van szórakoztató és megható pillanatokkal. Alicia számára csak egy dolog világos: a szerelemhez vezető út teli van meglepetésekkel, és az ember sosem tudhatja, mi lesz a vége.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Alicia Ramírez
César Miranda
Gerardo Ramírez
Elena Ramírez
Rolando Miranda

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?