Az "Igazi"

Bakancslistához adom
All the Real Girls
amerikai romantikus film, 108 perc, 2003

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

Paul és a haverjai jóképű, léha srácok, akik sokat tudnának mesélni a környezetükben élő lányok bájairól. Paulnak is megvolt szinte mindegyik egy-egy éjszakára, majd faképnél hagyta őket. De amikor találkozik Noellel - legjobb barátjának húgával - már az első alkalommal gyengéd érzelmekkel ébrednek fel benne. Barátja, érthetően nagyon ellenzi kapcsolatukat. Paulnak be kell bizonyítania, hogy rossz híre ellenére igaz szerelemmel közeledik a lányhoz.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
onepeople 2011 jan. 27. - 17:20:09
Nem rossz film, bár azért nem teljesen a romantikus mûfajba tartozik. Nem volt meg benne az a löket, az a szenvedélyesség amire vártam.
Kreszcencia 2010 nov. 03. - 20:25:05
kb a kétharmadáig azt hittem lesz egy új kedvenc filmem, de az utolsó harmadnál kicsit elvesztettem a fonalat.
szerintem meg kellett volna maradni a romantikusfilm vonalnál, mert annak tényleg nem volt szokványos, de a vége már átfordul egy ilyen karakterdrámába, aminek viszont nem túl erõs. nem is értettem teljesen mindig hogy épp mivan és hogy miért az van, sok minden szerintem fura volt ahhoz képest hogy a két fõszereplõ között mi játszódott le az elõtte lévõ 1 órában.
Coleman 2009 júl. 28. - 11:22:42
Sokan vagyunk, akik nehezen hisszük, hogy lehet még jó romantikus filmet forgatni, annyi limonádét láttunk már. De itt egy példa arra, hogy nagyon is lehet. Persze ez nem az a habos-babos, rózsaszín világ, amit általában az amerikai filmek ábrázolnak, pedig még happy end is van, csak nem úgy ahogy azt megszokhattuk. A filmben van egy dramaturgia húzás, amivel nem feltétlen értek egyet, talán érdemes lett volna más utat választania Greenek, de az utána lévõ veszekedés letaglózó és végeredményben nem siklatja ki a filmet, mégis jobb lett volna a másik megoldás. A színészek nagyon életszerûek, és a maguk módján mindegyik szimpatikus, ami egy fontos szempont. Green ezzel a filmjével bizonyította, hogy csodálatos bemutatkozása nem véletlen volt, és van egy saját filmnyelv, amin tökéletesen beszél.