Közös férj (Egy nejnél jobb a kettő)

Bakancslistához adom
Mariti in affitto
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott olasz romantikus vígjáték , 90 perc, 2004

Értékelés:

40 szavazatból
Szerinted?

Maria (Maria Grazia Cucinotta) egy olasz kisvárosban él és szandálok készítésével és eladásával próbálja fenntartani magát és két gyermekét, miután férje Vincenzo (Pierfrancesco Favino) Amerikába ment szerencsét próbálni. Az asszony ráun, hogy már hónapok óta nem halott férjéről, így felkerekedik és Amerikába megy két gyermekével, hogy megkeresse őt. Vincenzo azonban ott is feleségül vett már egy nőt, aki már gyermeket vár tőle. Maria magára marad a nagyvárosban, ám egy szerencsés véletlen folytán munkát kap egy teleshopos műsorban, ahol a nézők felfigyelnek a szandáljára. Hamarosan egyre többen szeretnének az általa készített lábbeliből, ám a műsor vezetője ki akarja sajátítani a jól fizető üzletet.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
Lysandeer 2011 dec. 27. - 19:52:15 6/10
Nekem tetszett, nem olyan szörnyû szerintem! :P
Ford Mustang 2011 aug. 29. - 15:16:03 Előzmény Óz
Hát, igen, szegény Chevy Chase... biztos kellett a pénz...
Óz 2010 jún. 03. - 20:06:21 Előzmény deadscott
... és nagyon fekete-fehér is ... ;) ez egy szar
Aggerawayter 2009 szept. 12. - 04:26:15
A nej a feleség/férj az apja/anyja?
Arisztid és neje löncsölnek. Kint vihar kerekedik, a villám becsap a teraszra, és a grófnõt porrá égeti.
Arisztid csenget, és így szól az érkezõ inashoz:
- Jean, söpörje ki a méltóságos asszonyt!
1/10
deadscott 2009 aug. 15. - 21:11:43 1/10
ez NEM vígjáték, ahogy a tv-újság írta. inkább tragédia (egy szandálkészítõ nõ 2 gyerekkel elmegy Amerikába, ahol kis híjján fedélnélküli lesz. a film élethûen mutatja be, hogy mindenki leköpi, belérúg)
ez NEM romantikus film. egy középkategóriás tinihorrorban több romantika van, mint ebben
és végül, Chavy Chase NEM fõszereplõ
1/10
georgia57 2009 ápr. 05. - 13:27:13 Előzmény spollar.daniel
ötletesnek tünik a téma
spollar.daniel 2009 jan. 13. - 14:34:52
Egy nejnél jobb a kettõ

Maria egy olasz kisvárosban él, és szandálok készítésével és eladásával próbálja fenntartani magát és két gyermekét, miután férje Vincenzo Amerikába ment szerencsét próbálni. Az asszony ráun, hogy már hónapok óta nem halott férjérõl, így felkerekedik és Amerikába megy két gyermekével, hogy megkeresse õt. Vincenzo azonban ott is feleségül vett már egy nõt, mi több gyermeket vár tõle. Maria magára marad a nagyvárosban, ám egy szerencsés véletlen folytán munkát kap egy teleshopos mûsorban, ahol a nézõk felfigyelnek a szandáljára. Hamarosan egyre többen szeretnének az általa készített lábbelibõl, ám a mûsor vezetõje ki akarja sajátítani a jól fizetõ üzletet. Végül azonban bizonyítást nyer, hogy Máriától származik az ötlet és az eljárás, amivel a szandálok készülnek, így átveszik a mûsort, és sikeres üzletasszonyok lesznek férje második feleségével, akivel a közös megpróbáltatások során természetesen összebarátkoznak...