Randevú a vámpírral

Bakancslistához adom
Mom's Got a Date with a Vampire
kanadai-amerikai családi vígjáték, 85 perc, 2000

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

Adam és legjobb barátja Duffy jegyet szereznek egy koncertre. Adam testvére, Chelsea randevúra készül a barátjával. Az egyetlen baj, hogy mind a ketten szobafogságban vannak. A gyerekek mindent megtesznek, hogy anyjuk elhagyja a házat, még akkor is, ha egy vérszomjas vámpírral kell randevúznia. Amikor a gyerekek megtudják az igazat a titokzatos férfiről, elindulnak, hogy kihúzzák anyjukat a bajból.

Stáblista:

Szereplők

Adam Hansen
Chelsea Hansen
Taylor Hansen
Lynette Hansen
Dimitri Denatos
Malachi Van Helsing

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
jeffero 2009 dec. 21. - 14:37:57
Írtam egy tartalomismertetõt a filmhez az IMDb-n található Plot alapján kissé szabados fordításban:
-- spoiler kezd --
A Hansen gyerekek bajban vannak. Adam és a legjobb barátja, Duffy nagy nehezen szereztek pár jegyet kedvenc együttesük, a Fej Nélküli Lovasok koncertjére, a nõvére, Chelsea pedig épp randizni készülõdik a legújabb barátjával, Peterrel. Az egyetlen probléma, hogy közben a hétvégére szobafogságot kapnak, mivel a kistestvérükre nem vigyáztak eléggé, valamint Adam csalt az iskolai házifeladatban. Chelsea és Adam mindent megtenne, hogy az édesanyjukat, a nemrégiben elvált Lynette-et a házon kívül tudhassák, és az az ötletük támad, hogy titokban szerveznek neki egy randit egy érdekes, rejtélyes férfival, aki minden bizonnyal felkelti majd az érdeklõdését. Minden a terv szerint halad, egészen addig, amíg a kisöccsük, Taylor fel nem fedezi, hogy az idegen férfi valójában egy vámpír, aki a következõ áldozatát keresi.
-- spoiler vége --
jeffero 2009 okt. 23. - 23:09:26
Most vasárnap 19 órakor megint lesz a Disney Channel-en!
Fura, hogy nincs összepároztatva a mûsorlistával, habár gondolom ha nagyobb nézettségû csatornán menne le (pl. TV2, RTL Klub), akkor csak megoldanák, de eszerint az utóbbi években nem fordult elõ.
Golyo30 2009 okt. 04. - 19:22:16
Tájékoztatom a port.hu szerkesztõségét, hogy ez a film épp most megy a Disney csatornán "Randevú a vámpírral" címmel.