Emberi érintés

Bakancslistához adom
Human Touch
16 éven aluliak számára nem ajánlott ausztrál filmdráma, 97 perc, 2004

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

A film főhőse Anna, aki művész és énekesnő, szerelme Dávid, festőművész. Anna egy kórusban énekel, s lehetősége nyílik Kínába utazni, mivel meghívást kap a kórus. Anna Kínában megismerkedik egy különleges hatvanas férfival, Edwarddal. Ez a kapcsolat teljesen felborítja Anna korábbi, érzékeny életét.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Roni72 2009 aug. 11. - 05:53:45
A filmnek nincs túl sok story-ja: de egy pornófilmnek nem is kell - merthogy ez bizony az. A tapasztalatlan zsenge elmét segíti, hogy eljátsszon a gondolattal, hol van a normális szexualitás és a deviancia határa. A rendezõ talán még fontolgatja is a folytatást, hiszen kimeríthetetlen téma ez: pedofília, zoofília, pksz...
Ja és egyetlen képkockája sem játszódik Kínában: azt folyton csak emlegetik. Tán valami "secret code"...
Coleman 2009 júl. 26. - 14:42:11
Paul Coxnak felismerhetõ stílusa van és egyik fõtémája az emberi párkapcsolatok, ami persze egy rengetegszer átrágott történet, de mindig lehet egy új aspektust találni. Ezen filmje is elsõsorban a jól megírt karaktereknek (bár itt azért hajlott a sablonokra, de mégis élettel tölti meg a karaktereket) és a megigézõ képi világnak (illetve hangulatnak) köszönhetõen lesz figyelemreméltó alkotás.