Koponyák 3.

Bakancslistához adom
The Skulls III
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott kanadai thriller, 102 perc, 2003

Értékelés:

23 szavazatból
Szerinted?

Taylor Brooks, a szexi, fiatal egyetemista eltökéli, hogy ő lesz a Koponyák titkos társaságának első női tagja. Miután arra kényszeríti a Tanácsot, hogy bevegyék őt az elit szövetség beavatási szertartásába, Taylor hamarosan azon veszi észre magát, hogy elnyelte a megtévesztések, megfélemlítések és gyilkosságok vészjósló világa.

Stáblista:

Szereplők

Taylor Brooks
Roger Lloyd
Nathan Lloyd
Brian Kelly

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
5i 2016 máj. 31. - 20:37:02 1/10
Kanadai megagagyi! :-)
fordjee 2009 máj. 25. - 15:16:42
Tényleg nagyon gyenge volt, se izgalom, se parázás, se semmi. Csak gyenge és idegesítõ színészek.
7/10
Dark Hero 2009 máj. 25. - 10:27:49 7/10
Szerintem nézhetõ volt. Lényegesen gyengébb, mint az elsõ kettõ, de a fõszereplõ csaj jó benne. Viszont az alakítása sajnos már nem annyira.
Horus 2009 máj. 24. - 22:37:33 Előzmény shdise
Az Egyesült Államok politikai életében fontos szerepet tölt be a Yale Egyetem, amely Rhode Island tagállam New Haven nevezetû városában található. Ezen az egyetemen mûködik Amerika egyik legbefolyásosabb titkos társasága, a Skull and Bones, S&B azaz a Koponya és Csontok nevû társaság. Még mindig kevés amerikai tudja, hogy ennek a társaságnak a hálózata eléri és koordinálja az amerikai kormányt, a pénzügyi és jogi irányítást és az egyetemek legfelsõ szintjeit. Ez a titkos társaság mûködésének másfél évszázada alatt három elnököt is adott az Egyesült Államoknak úgymint, William Howard Taftot, Idõsebb George Busht és a jelenlegi elnököt, George W. Busht. Ebbõl a szervezetbõl került ki tíz szenátor, számos képviselõ és legfelsõ bírósági bíró. Ez a felsorolás természetesen csak példálózó jellegû.
Anthony Sutton a kaliforniai Stanford Egyetem tanáraként 1983-ban kapott egy könyvet, amely tartalmazta a S&B tagjainak a listáját. Sutton professzornak ezt 24 órán belül vissza kellett adnia, ezért kópiát készített róla, és 1986-ban közreadta. Ekkor tudhatták meg az amerikaiak, hogy a tagok között a jelenlegi elnökön, apján túlmenõen már a nagyapa is ennek a titkos társaságnak volt a tagja. A titkos társaságot 1832-ben és 1933-ban William H. Russel és Alphonso Taft (Taft elnök apja) alapította meg a Yale Egyetem kampuszában. Összesen 15 alapító tag volt, és a The Order of the Skull and Bones elnevezést választották. Ez a titkos társaság úgy is ismert, mint Brotherhood of Death (a Halál Testvérisége). Jogi nyilvántartásba vétel céljából jegyezték be 1856-ban The Russel Trust néven is.
A titkos szervezethez csak kiválasztás útján, meghívással lehet csatlakozni. Minden évben a "csontemberek" idõsebb tagjai 15 új tagot választanak ki az elsõévesek közül. A kiválasztás az illetõ diák családi kapcsolatai és más személyes információ alapján történik, amelyek segítségével gondosan átvilágítják. Ismert, hogy a új tagoknak komoly beavatási szertartáson kell keresztül menniük. Az alkalmazott rítusok hasonlóak az Illuminátusoknál alkalmazott beavatási szertartáshoz. 1876-ban egy csoport diák betört a kampusz területén lévõ, ablak nélküli épületbe, ahol a csontemberek a találkozóikat tartják, és ekkor állapították meg a S&B és az Illuminátusok közötti hasonlóságot. Minden beavatott kap egy jelentõsebb pénzösszeget, és egy nagy ingaórát, valamint csak a rendben használt görög nevet. A csontemberek többsége WASP (White Anglo-Saxon Protestant), azaz angolszász, fehérbõrû és protestáns vallású. Az eddig említetteken kívül érdemes megemlíteni még ismert amerikai családok neveit: Whitney, Jay, Bundy, Harriman, Pinchot, Rockefeller, Goodyear, Sloane, Stimson, Phelps, Perkins, Pillsbury, Kellogg, Vanderbilt, Lovett és Weyerhauser. A többségük új angliai elõkelõ családokat jelöl. A csontembereknek esküt kell tenniük a szigorú titoktartásra.
Forrás: http://mek.niif.hu/06800/06897/html/1201.htm
2/10
bluesman 2009 máj. 24. - 20:30:15 2/10
Ez egy kritikán aluli alkotás rossz színészekkel!
pozsizsuzsi 2009 máj. 24. - 18:29:40
Idepötyögöm a tévéújságom ismertetõjét.

Taylor Brooks elhatározza, hogy õ lesz a Koponyák titkos társaságának elsõ nõi tagja. Miután arra kényszeríti a Tanácsot, hogy bevegyék az elit szövetségbe, beavatási szertartáson kell átesnie. A lány bármire képes, hogy befogadják.
neugassaman 2009 máj. 24. - 18:23:56 Előzmény shdise
A film ismertetése az pedig egyenesen eposzi magasságokba illik, lírikus elõadásmódban ! :P
4/10
shdise 2009 máj. 13. - 11:02:27 4/10
ebbõl a filmbõl is elég lett volna egy... az már eleve mindent elmond róla, hogy nõ a fõszereplõ... 95 percnyi rettenet... 10/4, mert maga a koponya sztori remekül ki lett találva (még az elsõ résznél...).