Dead Space: Holt tér

Bakancslistához adom
Dead Space: Downfall
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai animációs film, 74 perc, 2008

Értékelés:

29 szavazatból
Szerinted?

Mikor az USG Ishimura legénysége valahol az világűr mélyén, egy elhagyatott bolygón ősi kegytárgyra bukkan, még nem sejtik, hogy utazásuk pokoli fordulatot vett. Mivel a megtalált ereklye talán bizonyítékkal szolgálhat isten létezésére, magukkal viszik az űrhajó fedélzetére. A legénység egy része áhítattal néz rá, mások megvetően, de mindnyájuk sorsa megpecsételődött: az elátkozott tárgy egy régóta szunnyadó idegen fajt enged szabadjára és a hajón elszabadul a pokol. Azonnal megkezdődik a mészárlás, és az emberiségnek megállíthatatlan, soha nem látott vérengzéssel kell szembenéznie.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
Hikikomori 2018 márc. 15. - 12:39:40 5/10
Jól meg van csinálva, igazi hard gore, mindenképp érdemes megnézni (ha bírja a gyomrod), mert tényleg nem lehet unatkozni rajta.
Mindezek ellenére a sztori nekem elég összecsapottnak tűnik. Jobb lett volna ha az előzményekre rászánnak egy sorozatot, nem pedig másfél órába sűrítenek bele és hagynak ki szinte mindent. Én szívesen láttam volna többet a kolónián történtekből, hogy hogy indult be az egész rettenet, szerettem volna többet megtudni arról a cuccról ami benőtte a hajót és még sok olyan dologról amiről nem volt infó a játékokban hogy honnan jöttek, mik azok, hogyan képződtek, ésígytovább. Szerettem volna látni hogy a hajó többi részén mi történt, megnéztem volna az audiónaplókban és a szöveges naplókban történteket és a játékok kulcskaraktereiből is jóval többet szerettem volna látni. Viszont tetszett hogy végre láthattam egy normális unitológust és bejött az a bazinagy lézerfűrész amivel aprították a nekrókat, elviseltem volna a játékokban is.
idõjós1010 2014 júl. 20. - 10:07:30
lehet hogy én nem figyeltem eléggé oda a filmre, és ezért nem értem, de
SPOILER
hogy lett abból a (neve sincs) idegen bolygón talált ismeretlen dologból, vallási ereklye, ha semmit sem tudnak róla, és egyértelmûen semmi köze nincs az általunk eddig ismert egyetlen valláshoz sem ? Továbbá honnan származik az a repülõ rája szerû dög, ami lepetézik az emberbe ? Hogy került az oda ? talán abból a sziklából, illetve szikla alól, amit kiemeltek a helyérõl ?
A válaszokat elõre is köszönöm.
10/10
Neo 077 2013 febr. 19. - 18:55:15 10/10
egyszerüen lenyûgözõ movie imádom a játékot a kedvenc horror gamem és ezt is 10/10 a második része is faja 10/9
leopard26 2011 aug. 09. - 18:12:20
na ebbõl kellene filmet csinálni!tuti siker lenne
10/10
Spidercide 2011 febr. 05. - 01:58:10 10/10
Jó kis film az is megnézheti nyugodtan aki nem játszott a játékkal. Elég pörgös és az animácio is se rossz. Aki viszont játszott a játékkal annak kötelezö, tulképpen az elözményeket meséli el és amenyire még emlékszem a játékra jol kiegésziti azt. Olyan animátrix filingje van a dolognak, most tömöritem épp kifelé az aftermathot kiváncsi vagyok milyen lesz :)