Programkereső

Nemsokára

éjszaka a múzeumban

Múzeumok Éjszakája 2017

A rendezvény évek óta nagy népszerűségnek örvend, hiszen mi más is lehetne kellemesebb egy forró nyári nap éjszakáján, mint hódolni a történelem, a művészetek és a velük összekapcsolható értékek nyújtotta látványosságoknak. Fedezze fel otthona környékén azokat a gyűjteményeket, melyek eddig még ismeretlenek voltak az Ön számára, vagy válasszon a színes programkínálatból érdeklődési körének megfelelően!

Jegyajánló

Múzeumok Éjszakája 2017

2017. június 24.
A rendezvény évek óta nagy népszerűségnek örvend, hiszen mi más is lehetne kellemesebb egy forró nyári nap éjszakáján, mint hódolni a történelem, a művészetek és a velük összekapcsolható értékek nyújtotta látványosságoknak.

nyereményjáték

Armel Opera Festival

A 10. Armel Opera Festivalt idén nyáron Budapest mellett először rendezik meg Bécsben! Játsszon a PORT.hu-val és legyen ott a Gálaesten a Thália Színházban

Sófár so good

Nyitott Zsinagógák

Szeretnéd felfedezni Budapest zsinagógáit egy buszos túra keretein belül, méghozzá éjszaka? A Múzeumok Éjszakája Nyitott Zsinagógák program elemeként június 24-én szombat este az EMIH szervezésében négy budapesti zsinagóga között egy különleges buszjárat közlekedik majd. Fedezd fel a főváros rejtett zsinagógáját, a Budai Várban található középkori imatermet, vagy a sokak által nem ismert zsinagógát a belváros szívében, majd látogass el Óbuda egyik különleges épületébe, az Óbudai zsinagógába.

Panasz-Virágzás

John Steck Jr.: Ezüst emlék

PH21 Galéria, július 4-ig
Steck fotográfiáinak lassú eltűnése és előtűnése az anyagok, a tárgyak, a képek és végső soron az élet mulandóságával szembesít, mégpedig egy olyan médium segítségével, amely elvileg a megörökítés és megőrzés eszköze lenne.

JÁTÉK

Nyerjen jegyet Alföldi Róbert új rendezésére!

június 28-án indul a 10. Armel Opera Festival az amerikai popsztár, Rufus Wainwright: Prima Donna című operájának magyarországi bemutatójával, Alföldi Róbert rendezésében. Játsszon a Fidelióval és legyen ott az előadáson!

Kapolcs képekben

Tíz nap egy békés völgyben valahol vidéken, ahol egyszerre élheti ki a vakációzó gyermeki énjét és a komoly vagy komolytalan kultúrafogyasztási igényét. Mutatjuk, mire számítson, aki július 21. és 30. között a Kapolcs-Taliándörögd-Virántpetend háromszögbe vetődik. Galéria!

Ez az évtized hazai régészeti felfedezése!

Bronzkori arany lábvértre bukkant Szeged határában egy férfi. A lábvért újabb töredékeit már a szegedi Móra Ferenc Múzeum régészei találták meg. Magyarország területén korábban még soha nem fedeztek fel ilyet a szakemberek.

2017. június 13.PIM Nyári Fesztivál Június 25. és július 14. között a zene, a képzőművészet és a színház lesz az irodalom társa.
x